New York-ul din sufrageria ta. Plus o nouă gamă Lemet destinată clienților tineri New York-ul din sufrageria ta. Plus o nouă gamă Lemet destinată clienților tineri
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, a livrat 3.794 de livinguri New York, acest model fiind unul dintre vedetele... New York-ul din sufrageria ta. Plus o nouă gamă Lemet destinată clienților tineri

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, a livrat 3.794 de livinguri New York, acest model fiind unul dintre vedetele gamelor de mobiler din portofoliul companiei.

Astfel, de la lansarea din 2012 și până în prezent, configurațiile New York au ajuns să reprezinte 22,4% din vânzările totale de living-uri în rețeaua Lem’s. Prețul mediu al unei configurații New York este 4.629 lei.

Gama de living New York, lansată în 2012, a propus publicului român primul living produs de serie în România, cu sticlă și lumini. New York rămâne prima opțiune a clienților Lem’s care caută un design exclusivist, cu detalii sofisticate și sisteme moderne de iluminare LED pe senzori sau sisteme de deschidere tip push.

Living New York L 300 cm„Contribuția gamei New York în vânzările Lem’s a crescut de la an la an, fapt care indică o deschidere tot mai mare a românilor către produsele premium, către o îmbinare eficientă între design modern, îndrăzneț, și funcționalitate, manifestată prin iluminarea pe senzori, deschidere automată sau glisare silențioasă”, declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Totodată, începând cu 2015, Lem’s a introdus în portofoliul de produse o nouă gamă de living-uri funcționale și cu design modern, living-urile Box. Prin configurațiile Box, Lem’s se adresează unui public tânăr, interesat în egală măsură de mobilier cu personalitate, cu o cromatică bogată și un design modern–minimalist. Dincolo de aspectul stilistic, livingurile Box au caracter utilitar, cu spații de depozitare generoase, și pot încadra perfect un TV modern, nelipsit din camera de zi a românilor.

“Configurațiile Box sunt deja expuse în toate magazinele din rețeaua Lem’s, iar feedback-ul clienților este excelent. Ne așteptăm ca livingul Box să ajungă la aprox. 2.000 de configurații vândute până la sfârșitul anului. Iar în anul următor, probabil va devansa contribuția New York în vânzările de living-uri din rețeaua noastră”, adaugă Adrian Rizea.

Living-urile Box pornesc de la 1.600 lei și sunt, ca toate produsele Lem’s, configurabile și adaptabile în funcție de modulele și dimensiunile dorite de clienți. living_box_6

În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 metri pătrați de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 metri pătrați. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.