New Trends: află cum să faci bani din vacanțele tale! New Trends: află cum să faci bani din vacanțele tale!
O jurnalistă care scrie pentru The Huffington Post și CNN te învață cum să faci bani din vacanțele tale și cum să vezi întreaga... New Trends: află cum să faci bani din vacanțele tale!

O jurnalistă care scrie pentru The Huffington Post și CNN te învață cum să faci bani din vacanțele tale și cum să vezi întreaga lume. Crezi că ai atuurile necesare ca să fii travel writer și să fii plătit pentru călătoriile tale?

Iată principalele cerințe: interes pentru locuri și experiențe noi, să știi să povestești cu pasiune despre aventurile tale, să fii convingator, să fii un fin observator, să fii politicos și să respecți alte culturi, să fii dornic să vezi lumea. Dacă măcar trei dintre aceste criterii îți corespund, restul se învață!

Ai putea să…

 • stai în hoteluri de top din întreaga lume.
 • zbori spre destinații desprinse de pe coperțile celor mai cool reviste de travel.
 • mergi în tururi private ale celor mai mari muzee ale lumii.
 • guști cele mai rafinate mâncăruri gătite de chefi cu stele Michelin.

… și ai avea acces la toate, în mod gratuit, prin munca pe care o faci!

Descoperă azi cum poți câștiga bani din travel writing și cum ar putea arăta programul tău din următorul an dacă ești hotărât să îți povestești experiențele de călătorie și să primești bani pentru asta.

Înscrie-te în programul Călător Profesionist, singurul curs de travel writing din România, și învață de la Ioana Budeanu, colaborator al publicației americane The Huffington Post, cum să devii blogger/scriitor de travel, să călătorești cât mai mult și să faci bani din asta.

Ioana, travel writer, publisher la www.ioanabudeanu.com, explorator, creator de idei, călător, vrea să îți împărtășească din experiența ei de peste 10 ani în presă, online & social media, și să te ajute să fii independent, să călătorești mai mult, să înveți să faci proiecte de marketing și să obții sponsorizări, să scrii despre călătorii și să primești bani pentru a te plimba în jurul lumii. În același timp, Vlad, partenerul Ioanei, te învață să faci fotografii mai bune și să fii plătit pentru ele.

Împărțit în 5 module, fiecare dintre ele având lecții dedicate și anexe din publicații de specialitate care te ajută să identifici care este audiența pe care ți-o dorești, cursul Călător Profesionist îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru crearea unui blog de travel (de la cele mai bune platforme pe care să-ți faci un site, la o listă cu cele mai tari bloguri de călătorii din străinătate), informații și exemple despre cum să construiești proiecte interesante de marketing care pot atrage finanțări, dar și trucuri pentru a câștiga și susține un trafic constant odată ce le oferi cititorilor poveștile tale de călătorie.

Lecțiile clare, care au ca bază informații structurate, te ajută pas cu pas să îți ordonezi ideile și să pui accent pe cele mai bune strategii de promovare. La finalul fiecărui modul există o temă în care vei putea aplica toate cunoștințele învățate.

În plus, Ioana îți oferă consiliere, promovare constantă și sfaturi care te vor ajuta să devii un Călător Profesionist, plătit pentru impresiile sale, atât pe durata cursului cât și după finalizarea lui!

Dacă te decizi să pornești pe acest drum și să câștigi bani din călătoriile tale, următorul pas este simplu.

Te întrebi oare cât costă un astfel de curs? În străinătate, prețul său poate ajunge și la 500 de dolari.

TheTrends.ro îți oferă șansa de a beneficia de Pachetul Călător Profesionist (curs foto & curs  travel writing & anexe, bonusuri, promovare si consiliere permanenta) la un preț unic, de doar 800 de lei, redus de la 990 de lei! Înscrie-te la adresa oana.cosman@thetrends.ro pentru a profita de promoție!

Playa-Paraiso

Călătoriile sunt marea ta pasiune însă nu știi care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmezi? Ioana îți oferă lămuriri!

 1. Cum pot participa la curs?

Cursul este online 100%. Iată ce trebuie să faci: ne trimiți un email la oana.cosman@thetrends.ro, ca să poți beneficia de oferta specială The Trends. Faci plata în contul firmei Baraka Semen SRL-D, fie prin transfer bancar, fie direct la orice filială Raiffeisen, fie prin paypal. Imediat primești pe email cursurile și înveți în ritmul tău. Noi îți stăm la dispoziție cu sfaturi, îți răspundem la întrebări și te susținem atât în timp ce înveți, cât și după aceea, cu promovare, idei noi și claritate în privința direcției care ți se potrivește cel mai bine.

 1. Pot cumpăra în rate?

Nu. Cursul valorează minim 500 de euro, iar noi avem o ofertă excelentă de doar 180 de euro și poți profita acum de ea!

 1. Ce îmi garantează că voi avea succes?

Experiența noastră în acest domeniu, faptul că sunt printre puținii care au făcut proiecte sponsorizate (bani & proiecte unice & bartere) pentru călătorii, suportul nostru 100%, promovarea pe care ți-o asigurăm și dorința noastră ca tu să ai succes.

 1. Trebuie să am experiență ca jurnalist pentru a fi travel writer?

Nu. Ai nevoie în schimb de pasiune pentru călătorii și online, dorința de a învăța, bucurie față de noile experiențe care se deschid în fața ta și entuziasmul de a împărtăși cu lumea poveștile din vacanțele și călătoriile tale, atât pe blog, cât și în social media. În plus, dacă toată viața ai visat să călătorești și să îți spui povestea, acum noi te învățăm cum să faci din asta o meserie. Tu vii cu pasiunea și dorința de a învăța, noi venim cu experiența, cu teoria și cu ideile care te vor duce spre succes.

 1. Ce tip de aparat foto ar trebui să am pentru a putea urma cursul de fotografie?

Poți deține orice tip de aparat foto (compact, mirrorless sau DSLR entry-level) și poți urma cursul cu ușurință. Acesta se adresează atât începătorilor, cât și celor avansați, pasionați de fotografie. Și nu uita, daca vrei să te axezi pe un cont bun de Instagram ca sa faci proiecte frumoase, tot ce ai nevoie este un smartphone. Și pentru fotografiile cu telefonul, cursul te poate ajuta!

 1. Ar fi nevoie de multe călătorii la activ pentru a scrie primele materiale?

Nu. Suntem convinși că ai avut câteva vacanțe memorabile, pe care ai vrea să le împărtășești cu cititorii tăi. Însă poți să te axezi și pe povești din propriul oraș, din România sau, de ce nu, din imaginația ta. Când am primit prima sponsorizare de travel, fusesem doar în trei țări și prea puțin prin România. Orice este posibil!

 1. Oferă vreo companie sponsorizare unui travel writer aflat la început de drum? Dupa cât timp vor începe să vină banii?

Da! Exemplul meu este cel mai bun. Nu scrisesem nici măcar un singur text despre călătorii când am primit prima sponsorizare. Aveam doar un blog personal, cu mai puțin de 100 de cititori unici pe zi. Însă pasiunea și dorința mea de a descoperi lumea au fost suficiente. Pentru tine poate fi și mai ușor, pentru că te învățăm exact ce pași să urmezi ca să obții tot ce îți dorești.

Depinde de tine foarte mult. Dacă îți gândești blogul/contul de social media ca pe o afacere. Dacă ai o idee foarte bună și dacă îți dorești foarte mult să oferi calitate cititorilor tăi. Nu trebuie să ai foarte multe materiale. Nu trebuie să fie perfecte. Ai nevoie de viziune și claritate. Să știi exact ce îți dorești și să fii realist în așteptări. Da, poți obține bani foarte repede din colaborări, din sponsorizări și din bartere. Regulile sunt clare: crede în tine, scrie cu pasiune, oferă calitate celor care te citesc, învață, fii atent la ce se întamplă în jur. Restul vine de la sine, garantat.

Iar ca să-ți dau un exemplu, știu pe cineva care a obținut bilete de avion și sponsorizare de travel fără ca măcar să aibă un blog, doar pentru că scrie de pe drum pentru un blogger de succes. Poți face asocieri, poți să faci orice îți dorești. Și repede!

Kuala-Lumpur,-Malaysia

Iată mai multe detalii:

Programul Călător Profesionist

Foarte mulți consideră că a călători și a fi plătit pentru asta este jobul ideal. Și de cele mai multe ori au dreptate. Dacă îți dorești un astfel de job, în care să vezi lumea, să ai parte de experiențe minunate, să scrii despre asta, să faci fotografii care să transmită emoție și să câștigi bani din ceea ce faci, îți voi spune un secret: nu este chiar atât de greu precum pare.

Da, este posibil. Da, poți și tu și nu trebuie sa ai talente ieșite din comun. Trebuie doar să înveți cum să o faci, să ai încredere în tine și să fii pregătit pentru aventura vieții tale.

Știu că poate eziți, că uneori gândurile nu-ți dau pace și îți tot spui că nu ai talent la scris, nu ai timp, nu știi să vinzi, nu ai bani, nu te pricepi la detalii tehnice și multe, multe altele. Am trecut prin asta, și nu o singură dată.

Sfatul meu este să îndepărtezi toate acele gânduri care nu te lasă să-ți împlinești visul și să îți trăiești viața la capacitate maximă, așa cum ai visat întotdeauna. Știu că poate nu te simți pregătit, însă niciodată nu vei fi pe deplin!

Totul se va clarifica pe parcurs, nimeni nu a știut ce face de la început. Și mai trebuie să-ți spun ceva: bucuria primului contract obținut este U-RI-A-ȘĂ! Este de nedescris în cuvinte. Patru luni a durat drumul de la idee la împlinirea visului meu și exact 6 săptămâni de când am făcut un plan până am obținut primul contract de sponsorizare. Dacă eu am reușit, cu siguranță poți și tu! 

Te învăț să devii blogger/scriitor de travel, să călătorești cât mai mult și să faci bani din asta. Vlad te învață să faci fotografii foarte bune într-un timp cât mai scurt, îți împărtășește cunoștințele acumulate în 6 ani și îți arătă că în acest domeniu se poate face performanță cu minim de investiție.

Sperăm să ne depășești, să devii mult mai bun decât noi. Iată ce proiecte am făcut și cu ce brand-uri am lucrat: aici.

“Cartea mea de vizită”:

Ioana Budeanu – travel writer, publisher la www.ioanabudeanu.com, explorator, creator de idei, călător, 10 ani de experiență în presă, online & social media, bloguri și călătorii.

Sunt licențiată în Politici Monetare, am făcut o școală de business la New York, iar acum urmez cursul “The Science of Happiness”, la Universitatea Berkeley, California. Site-ul meu a câștigat un onorant loc 5 ca “Cel mai bun blog de jurnalist din România”, în 2012, la RoBlogFest, categorie jurizată. Predau singurul program de “Călător Profesionist” de pe piață și fac life-coaching cu studenți într-un curs dedicat, dar și one-to-one.

Am scris în peste 100 de ziare, reviste, site-uri, printre care: CNN, Bored Panda, dar și revista lui Ashton Kutcher, A+, Adevărul, Forbes etc. Conduc împreună cu partenerul meu compania Baraka Semen. Am realizat peste 50 de proiecte originale cu agenții de turism, companii aeriene, hoteluri și restaurante, dar și branduri internaționale: KLM & AirFrance, Qatar Airways, TUI TravelCenter, TAP Portugal, Eximtur, Luna Bar & Pacific Regency Kuala Lumpur, Vega 5 stars Hotel România, Continental Hotels, TravelMax Company, Unirea Hotel România, Heineken, Sony etc.

Aparițiile noastre în presă

 ioana budeanu presa

Ți se potrivește acest curs? DA, dacă…

1. ai călătorit destul de mult până acum și îți dorești să împărtășești experiențele tale cu cei din jur, dar nu știi de unde să începi.

2. vrei să călătorești mai mult, mai des și să îți permiți să o faci.

3. vrei să fii independent, să scrii despre călătorii și să devii travel writer plătit.

4. vrei să îți publici textele în reviste și pe bloguri. Vrei să faci fotografii mai bune și să fii plătit pentru ele.

5. vrei să înveți să scrii e-mail-uri de prezentare și scrisori de intenție.

6. vrei să înveți sa creezi o campanie unică pe piață și să pui bazele unei afaceri online.

7. vrei să înveți să faci proiecte de marketing și să obții sponsorizări.

8. vrei să înveți să îți faci un blog, să îl construiești de la zero fără investiție financiară, să îi crești traficul, să obții bani din reclame și să devii cunoscut pe piață.

9. vrei să călătorești timp de un an și să obții banii necesari pentru asta.

10. vrei să cunoști oamenii din industrie, să înveți să te adresezi publicului și sa ai rezultate rapide.

11. pur și simplu, vrei să locuiești pe o plajă exotică și să scrii de acolo.

12. vrei mai mult timp liber, o afacere prosperă, să călătorești și să-ți schimbi viața.

De ce să NU faci acest curs:

– dacă vrei să te îmbogățești peste noapte și vrei să devii cel mai mare blogger de travel fără niciun fel de efort, atunci îți spun de la început că acest curs nu este pentru tine.

– nu este o schemă de îmbogățire rapidă, nu dau sfaturi financiare și nu creez bloguri de la zero în locul tău.

Înscrie-te acum la singurul curs de Travel Writing din România!

Apus-in-Tenerife

Iată ce spun cei care au urmat acest program:

– interviurile cu studenții mei le găsești pe blogul meu din Adevărul: aici.

Imaginează-ți că în mai puțin de două luni vei ști exact cum poți să locuiești pe o plajă exotică, să scrii de acolo și să fii plătit pentru asta. Sau cum să vizitezi toate orașele pe care le iubești din Europa. Sau cum să înveți despre cultura indoneziană în Bali. Pentru că nu există limite! 

Înscrie-te acum la singurul curs de Travel Writing din România!

Pachetul Călător Profesionist

(click pe fiecare link în parte pentru a vedea ce conține fiecare curs în parte/ module, teme):

Curs de fotografie

            

Curs de Travel Writing  

             +

Bonusuri: cartea mea de călătorii Scris pe cer, anexe despre marketing, clienți, emails, social media, proiecte & sponsorizări.

            +

Asistență, suport, promovare și îndrumare atât în timpul, cât și după parcurgerea cursurilor.

             = 990lei  800 lei

Reducerea se aplică doar pentru achiziționarea pachetului de pe TheTrends.ro!

Profită de oferta TheTrends.ro: Înscrie-te acum la adresa de email oana.cosman@thetrends.ro pentru a profita de promoție!

Călătorește! 

Este cea mai bună școală de care vei avea parte. Poți s-o faci oricând, oricum și oriunde vrei tu. Alege să îți împlinești visul și sa ai întotdeauna bani pentru o nouă aventură. Lumea te așteaptă. Cucerește-o!

Învață! 

Ambele cursuri sunt online 100%, înveți în ritmul tău și ne adresezi întrebări pe email. Noi te susținem, te învățăm tot ce știm și te încurajăm să faci primii pași. 

Visul tău se împlinește acum. Investește în tine!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.