Miele intră pe segmentul mediu de preț cu mașinile de spălat vase Active și lansează plita cu inducție care elimină riscul arderii mâncării Miele intră pe segmentul mediu de preț cu mașinile de spălat vase Active și lansează plita cu inducție care elimină riscul arderii mâncării
Miele, una dintre principalele companii în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a lansat seria de mașini de spălat vase Active, intrând... Miele intră pe segmentul mediu de preț cu mașinile de spălat vase Active și lansează plita cu inducție care elimină riscul arderii mâncării

Miele, una dintre principalele companii în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a lansat seria de mașini de spălat vase Active, intrând astfel pe un nou segment de piață. Electrocasnicele din seria prezentată în premieră la IFA Berlin 2015 vor fi disponibile la prețuri convenabile. Comparativ cu seria 4000, căreia îi corespund noile modele, acestea au un preț redus cu până la 130 de euro. Campania Active va rula timp de un an.

Modelele din seria Active includ toate tipurile de mașini de spălat vase, de la modelele de sine stătătoare la cele încorporabile, și au o capacitate de încărcare pentru 13 sau 14 seturi de vase. Toate modelele au cinci programe de spălat, precum și opțiunea de spălare rapidă. Alte opțiuni includ coșuri reglabile și funcția exclusivă Miele ComfortClose pentru închiderea şi deschiderea ușoară a ușii.

Coșul inferior oferă o mai mare libertate de aranjare a veselei și, în funcție de preferințe, clienții pot opta între un coș special pentru tacâmuri și uscătorul pentru tacâmuri patentat Miele. Uscătorul este disponibil gratuit indiferent de model, independent sau încorporabil. Ca toate celelalte mașini de spălat vase de la Miele, și cele din gama Active au cele mai eficiente rezultate la curățarea și uscarea vaselor și sunt făcute să reziste cel puțin 20 de ani. Clasa de eficiență energetică este A+, iar nivelul de zgomot este de doar 46 dB, mașina fiind extrem de silențioasă.

„Cu seria Active, care oferă mașini de spălat vase Miele la cele mai bune prețuri, ne propunem să deschidem această piață unor noi categorii de clienți”, declară Gernot Trettenbrein, director în cadrul Domestic Appliances International Miele. Deși mașinile de spălat vase de la Miele au o reputație legendară în rândul multor familii tinere, când achiziționează pentru prima dată un astfel de produs, cumpărătorii optează adesea, doar din motive financiare, pentru un brand mai ieftin.

IFA 2015_Miele_Active_masini de spalat vase_ (1)

„Miele își propune astfel o schimbare a acestei tendințe în rândul tinerilor, oferind o alternativă convenabilă cu seria Active”, declară Gernot Trettenbrein. „Ne așteptăm ca noile mașini de spălat vase de la Miele să aibă cel mai bun feedback, atât de la vânzători, cât și de la consumatorii finali.”

De asemenea, Miele a prezentat în cadrul IFA Berlin 2015 și noile plite cu inducţie TempControl, care menţin temperatura constantă în timpul gătitului, eliminând astfel riscul de ardere a măncării.

Cu noile plite cu inducție TempControl, gătitul este mult mai ușor. Senzorii încorporați în ecranul de ceramică asigură în permanență temperatura adecvată pentru gătit. TempControl este compatibilă cu toate tipurile de oale și tigăi electroconductoare.

Problema temperaturilor fluctuante, fie că este vorba de o plită convențională sau una pe inducție, este una comună atât bucătarilor profesioniști, cât și amatorilor. Dacă temperatura nu este scăzută la timp, mâncarea se poate arde cu ușurință. Lucrurile stau altfel cu TempControl: senzorii detectează caracteristicile materialului și temperatura tigăii. Apoi, temperatura este reglată automat pentru a se asigura că produsele sunt gătite la o temperatură uniformă și constantă, indiferent dacă tigaia e acoperită sau nu. IFA 2015_Miele_TempControl_plita cu inductie (1)

Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să selecteze unul dintre cele trei nivele de temperatură. Nivelul 1 păstrează temperatura la 160°C și este ideal pentru a găti ouă, pește și majoritatea produselor congelate. Friptura este cel mai bine preparată la nivelul 2, la o temperatura de 200°C. Gătitul la won și chiar prepararea clătitelor necesită o temperatura mai mare. În acest caz este recomandat nivelul 3 (220°C). Plita emite un semnal sonor când este atinsă temperatura pentru un nivel selectat.

O nouă interfață de utilizare, SmartSelect

TempControl nu are nevoie de oale, tigăi speciale sau orice alt accesoriu. Sistemul reglează automat temperatura în funcție de tipul de oală sau tigaie. Funcția Keep warm Plus permite reîncălzirea ușoară a alimentelor sau păstrarea caldă a acestora.

De asemenea, noile plite cu inducție sunt surprinzător de simplu de utilizat: după pornire, inelul TempControl este selectat prin alegerea nivelului adecvat. Nu este necesară reglarea manuală a temperaturii. Odată cu unitățile TempControl, Miele introduce o nouă interfață de utilizare numită SmartSelect. Comenzile de operare apar în culoarea galben pe un ecran negru clasic de sticlă ceramică. Ca alternativă, alte două modele vor avea comenzile în culoarea albă (SmartSelect White). Culoarea ecranului ceramic pentru aceste modele este un modern negru grafit.

Beneficiile PowerFlex și Con@ctivity 2.0

Noile plite cu inducție TempControl dispun de o gamă întreagă de caracteristici care au trecut testul timpului pe alte modele de plite Miele. De exemplu, fiecare model are o zonă PowerFlex alături de inelul TempControl. Această caracteristică permite combinarea a două inele pentru a formă un inel mare sau o zona dreptunghiulară pentru o caserolă.

Toate modelele TempControl au funcția Miele smart Con@ctivity 2.0: în combinație cu o hotă pentru gătit corespunzătoare, extracția aerului este ajustată automat pentru ce se gătește pe plită. Acest lucru asigură un micro-climat plăcut în bucătărie, iar persoană care gătește poate acorda toată atenția sa asupra preparatului, fără a fi nevoie să își facă griji pentru nivelul de ventilație.

Plitele TempControl vor apărea pe piață în aprilie 2016, în mai multe dimensiuni și versiuni. Consumatorii pot alege dintr-o gama între 75 și 90 cm lățime, inclusiv modele pentru instalarea culorii pentru blat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.