Noul Duster “Urban Explorer” nu vine în România. Galerie FOTO Noul Duster “Urban Explorer” nu vine în România. Galerie FOTO
Renault va prezenta în septembrie la salonul auto de la Frankfurt, în perioada 15-16 septembrie, o ediţie limitată de Duster, “Urban Explorer”, care va... Noul Duster “Urban Explorer” nu vine în România. Galerie FOTO

Renault va prezenta în septembrie la salonul auto de la Frankfurt, în perioada 15-16 septembrie, o ediţie limitată de Duster, “Urban Explorer”, care va fi disponibilă în 15 ţări din Europa, printre care Germania, Polonia, Macedonia şi Kosovo, însă nu şi pe piaţa românească, scrie Mediafax.ro.

Noul Duster Edition 2016 se remarcă prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagră, precum şi prin noua nuanţă de caroserie, «vert Altaï», care înlocuieşte în gamă nuanţa «gris Olive»”, se arată într-un comunicat al Dacia.

Dacia Duster Edition 2016 va introduce şi o nouă ediţie limitată, “Urban Explorer“, care va fi disponibilă pe un anumit număr de pieţe din Europa, respectiv Germania, Italia, Spania, Portugalia, Elveţia, Austria, Suedia, Polonia, Slovenia, Croaţia, Serbia, Bosnia, Macedonia, Kosovo şi Muntenegru, se arată într-un comunicat al grupului francez Renault.

Duster Edition 2016 dispune, opţional în funcţie de ţară, şi de o cameră video pentru marşarier. De asemenea, pentru prima oară, Dacia include în ofertă o cutie de viteze robotizată, denumită Easy-R.

“Disponibilă pe motorizarea TCe 90 CP asociată cu sistemul Stop & Start, această cutie de viteze cu 5 trepte asigură un confort sporit în utilizare datorită transmisiei fără pedală de ambreiaj. Cutia Easy-R va fi disponibilă în lunile următoare pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway. (…) Această ofertă va fi propusă la un preţ accesibil, conform valorilor mărcii Dacia”, mai notează producătorul auto.

2016-Dacia-Duster-Urban-Explorer-7

Sursa foto: car-revs-daily.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.