Apple lansează gadget-uri pe 9 septembrie. Ce am putea vedea? Apple lansează gadget-uri pe 9 septembrie. Ce am putea vedea?
Programul de evenimente al Apple se desfășoară cu precizia unui ceas elvețian. Sunt, deja, câțiva ani (mai precis vreo 3) de când gigantul tech... Apple lansează gadget-uri pe 9 septembrie. Ce am putea vedea?

Programul de evenimente al Apple se desfășoară cu precizia unui ceas elvețian. Sunt, deja, câțiva ani (mai precis vreo 3) de când gigantul tech american ne-a obișnuit cu organizarea unui eveniment major în luna septembrie, în cadrul căruia vedetele prezentării CEO-ului Tim Cook (cel care a preluat cu succes rolul pe care îl juca Steve Jobs) sunt cele mai noi modele de iPhone. De ceva timp, câte două la număr.

Și asta pentru Apple se identifică cu iPhone, smartphone-ul său și unul dintre gadgeturile iconice din portofoliul companiei (să nu uităm că producătorul american a livrat într-o jumătate de an peste 100 de milioane de iPhone-uri).

În acest an, pe 9 septembrie, Apple se pregătește să arate lumii întregi device-urile la care lucrează de câteva luni bune, punând punct săptămânilor întregi de speculații și de imagini “scurse” pe diferite site-uri internaționale. Evenimentul de mâine seară este unul dintre cele mai mari organizate de companie. Apple a rezervat Bill Graham Civic Auditorium din San Francisco, o sălă cu o capacitate de 7.000 de persoane.

Analiștii tech din întreaga lume se așteaptă ca oficialii Apple să prezinte ceva mai mult decât o serie de noi gadgeturi, mai ales dacă luăm în considerare teasing-ul făcut de companie, în care s-a pus un accent foarte mare pe asistenta virtuală de pe iPhone: “Hey Siri, give us a hint”.

Apple și-a luat sala cu 7.000 de locuri pentru lansările de pe 9 septembrie, iar Siri este stăpâna indiciilor

Iată ce am putea vedea în cadrul prezentării de mâine seară:

  1. iPhone-uri

Suntem aproape 100% siguri că Apple va lansa două telefoane, cu ecrane ale căror dimensiuni variază între 4,7 și 5,5 inci. După cum o spun și numele vehiculate de presa internațională, 6S și 6S Plus, ar fi cazul să nu ne entuziasmăm prea mult sperând la ceva wow! pe partea de design. Acesta ar putea să fie unul dintre acei ani de upgrade, în care Apple se va concentra pe introducerea câtorva elemente ce țin mai mult de îmbunătățirea hardware-ului intern decât de design.

Informațiile apărute până acum vorbesc despre introducerea unor camere de 12 megapixeli (comparativ cu cele de 8 megapixeli ale modelelor actuale), precum și a unui procesor nou. În plus, s-ar putea ca noile iPhone să permită filmarea 4K.

În rest….noul iOS 9, o funcționalitate îmbunătățită pentru Siri, integrarea Force Touch (pe care compania a introdus-o în Apple Watch) și cam atât.

  1. Apple TV

Să nu credeți că Apple își face televiziune. Este vorba despre un nou model al micro-consolei Apple TV, pe care compania nu a mai updatat-o de ceva timp. Se pare că gigantul american va introduce un nou design al unității de divertisment, care va avea o telecomandă cu touch pad, integrare cu Siri, propriul magazin de aplicații și va beneficia de suport pentru gaming. Se mai știe și prețul consolei: 149 de dolari.

Apple a făcut profit de 10 mld. dolari și a vândut 47,5 mil. iPhone-uri în T3

  1. iPad -uri

Dacă șefii Apple vor hotărî să vorbească despre noua generație de tablete, acest lucru ar însemna o schimbare majoră în evenimentele organizate de companie (de obicei, Apple organiza o lansare separată în octombrie în care anunța această linie de device-uri).

Iar noile iPad – iPad Pro și iPad mini – sunt extrem de așteptate. iPad Pro ar  fi cea mai mare tabletă din portofoliul companiei, dacă ne luăm după informațiile din piață, urmând să ofere un ecran de 12,9 inci 9 de la cei 9,7 inci ai modelului actual). În plus, deși Steva Jobs a refuzat constant ideea de a introduce un stylus pentru tablete, este foarte posibil ca noul model să vine la pachet cu un astfel de instrument.

Pe de altă parte, modelul mini ar urma să fie mai subțire și ușor decât modelul actual și ar avea componente mai bune.

  1. Sisteme de operare

Oficialii Apple au vorbit deja despre iOS 9, despre Wathc OS2 și OS X El Capitan, așa că nu vor mai insista pe aceste detalii software. Este posibil să aflăm, totuși, datele de lansare ale acestora, mai ales că vor fi instalate, cu siguranță, pe cele mai noi gadgeturi.

Nu uitați! Evenimentul de lansare Apple are loc pe 9 septembrie, cu începere de la ora 10 dimineața PST (ora 20 la noi). Vom descoperi împreună noutățile companiei pentru 2016.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.