Beauty Trends: Atelier des Ors – parfum şi poezie în Elysee Beauty Trends: Atelier des Ors – parfum şi poezie în Elysee
Atelier des Ors în colaborare cu talentatul parfumier Marie Salamagne reinterpretează arta parfumeriei tradiţionale franţuzesti şi lansează o colecţie preţioasă de parfumuri seducătoare şi... Beauty Trends: Atelier des Ors – parfum şi poezie în Elysee

Atelier des Ors în colaborare cu talentatul parfumier Marie Salamagne reinterpretează arta parfumeriei tradiţionale franţuzesti şi lansează o colecţie preţioasă de parfumuri seducătoare şi sofisticate.

Aurul şi parfumeria au fascinat de mii de ani dinastii întregi, ambele fiind sinonime cu puterea şi prosperitatea dar şi cu eleganţa şi luxul.  La fel ca aurul, parfumul a fost asociat cu divinitatea şi simbolizează căutarea perfecţiunii şi dorinţa de atingere a absolutului.

Aceste valori se reunesc şi stau la baza conceptului de parfumerie artistică Atelier des Ors, o adevarată operă de artă.

Fiecare creaţie este pusă în valoare în mod sublim de pulberea de aur din interiorul flaconului, ce exprimă latura preţioasă a casei, în timp ce forma rotunjită a flaconului şi calitatea desăvarşită a sticlei reflectă latura senzuală.

Atelier des Ors işi găseşte rădacinile în arta, traditia şi măiestria frantuzească. Creaţiile acestei case oferă o nouă viziune a parfumeriei : misterioasă, senzuală şi delicată.

Cinci parfumuri create prin tehnici speciale de adevaraţi maestri, totul pentru a vă oferi luxul desăvarşit

Aube Rubis inspirat din cercul vietii, celebrează lumina şi viaţa. Este parfumul care reprezintă renaşterea. Flacările colorate ale răsăritului se oglindesc în picăturile de rouă si mirosul de iarbă proaspat tăiată îti inundă nările.

Cuir Sacre un parfum puternic şi vibrant, conceput ca un vis andaluz; pe străzile Cordobei, printre vechile castele şi moschei, mirosul cald de piele şi condimente te poartă în trecut, în vremuri de glorie şi prosperitate.

Larmes du Desert reflecă tradiţia parfumului din Orientul Mijlociu, un omagiu adus locului de naştere al parfumeriei.  Amintiri uitate şi reînviate, un ritual sfant şi fascinant, o noapte rece încalzită de foc in desert.

Lune Feline este o simfonie a contrastului. Întunecat, magnetic, animalic. La fel ca cea mai stralucitoare stea de pe cerul nopţii, îti hipnotizeaza privirea iar lumina ei rece îti înfioară simturile.

Rose Omeyyade, numit după Dinastia Umayyad ne spune povestea somptuosului palat Levant şi gradinile de trandafiri de Damasc. Rose Omeyyade este un parfum intens şi catifelat.

Inspirat din misterele Orientului acesta deschide o nouă poartă spre povestile celor 1001 nopţi. Preţul pentru 100 ml. este 1.090 lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.