New Trends: X2 Fashion Show New Trends: X2 Fashion Show
Gina Cas si Daniel Dobre va asteapta la prezentarea colectiei vestimentare “X2”, care va avea loc Marti, 8 Septembrie, ora 22:30, in The Vintage... New Trends: X2 Fashion Show

Gina Cas si Daniel Dobre va asteapta la prezentarea colectiei vestimentare “X2”, care va avea loc Marti, 8 Septembrie, ora 22:30, in The Vintage Pub.

Tinutele vor fi prezentate de dansatori profesionisti, unii dintre cei mai cunoscuti ai momentului:  Bogdan Boanta, Dragos Istvan Rosu, Cristian Miron, Mircea Vlad, Cristian Bruce, Marin Alexandru, Andrei Angelescu, Raluca Netca, Stephanie Roxana, Alexandra Gherase, Oana Dedeu, Ruxandra Stanciu, Silvia Uceanu. Acestia vor fi coordonati de insusi Daniel Dobre, coregraf si dansator la randul sau. Deejay Fly va intretine atmosfera, iar invitata speciala a serii va fi  LORA, care va prezenta alaturi de dansatori si  va canta in incheiere.

X2 este cea de-a patra colectie vestimentara a Ginei Cas si prima colaborare cu un alt designer, in cazul acesta, unul de accesorii. Colectia propune un nou concept care se caracterizeaza prin contrast cromatic si textil, linie stilistica sport, originalitate compozitionala si inovatie in ceea ce priveste tehnica incorporarii accesoriilor in materialul textil al articolelor vestimentare.

Cei doi artisti vor imbina doua concepte  artistice diferite: creatia vestimentara conceptuala specifica brand-ului Gina Cas, completata de accesoriile din piele realizate de Daniel Dobre, rezultand astfel compozitii noi, transpuse in tinute destinate celor din showbiz și lumea artistica, dar si pentru cei care si-au creat deja un stil vestimentar  versatil si neconventional, care vor sa experimenteze atunci cand vine vorba de aspectul lor exterior si nu le este teama sa iasa din tipare.

Provenind din medii artistice diferite – unul studiind Moda  timp de 7 ani si experimentand arta vestimentara pana la lansarea oficiala a brand-ului  GINA CAS, celalalt lucrand de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicala, imbinand dansul, coregrafia si creatia de costume pentru scena –  au fost de acord ca asocierea  stilurilor si experienta fiecaruia in zona lui creativa vor fi ingrediente perfecte pentru o colaborare de succes.

Nascuta in 1991, Gina Cas este masterand al Facultatii de Arte Decorative si Design, Sectia Moda, cu specializarea: Strategii de moda si costum. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ” Arrrmy” si „STAR”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk” si  „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.