Bravia ultra-slim, ultra-smart, acum și ultra-mare: Sony lansează noul X91C Bravia ultra-slim, ultra-smart, acum și ultra-mare: Sony lansează noul X91C
Cu un ecran impresionant de 75” (189,3 cm), extraordinar de subțire, de doar 15mm , noul televizor LCD 4K BRAVIA X91C de la Sony... Bravia ultra-slim, ultra-smart, acum și ultra-mare: Sony lansează noul X91C

Cu un ecran impresionant de 75” (189,3 cm), extraordinar de subțire, de doar 15mm , noul televizor LCD 4K BRAVIA X91C de la Sony reprezintă o declarație de stil pentru orice livingroom, în timp ce calitatea 4K UltraHD dă viață imaginilor.

Îmbunătățit cu tehnologia unică Sony de încadrare a ecranului, display-ul fără ramă asigură o imagine amplă, impresionantă. Funcția High Dynamic Range (HDR) va fi disponibilă pentru modelul Sony X91C printr-un update de firmware.

HDR reproduce o gamă largă de nivele de luminozitate și asigură un contrast superior pe ecran. Contrastul îmbunătățit dezvăluie cele mai subtile nuanțe ale imaginii, de la negru bogat și umbre, la cel mai luminos alb și cele mai detaliate culori. Cu televizoarele compatibile cu HDR, utilizatorii se pot bucura de culori mai naturale, detalii clare și trăsături distincte, rezultând un nivel de detaliu nemaiîntâlnit.

Puternicul procesor 4K X1 aduce o calitatate fără precedent a imaginii redate de televizor, indiferent de conținut. Fiecare imagine este analizată în mod inteligent și scalată aproape de rezoluția 4K, indiferent dacă utilizatorul urmărește conținut TV obișnuit, discuri Blu-ray, DVD-uri sau clipuri video pe Internet. Display-ul unic Sony TRILUMINOS asigură o gamă uimitoare de culori, evocând emoția completă a fiecărei scene în culori bogate, vii.

Sistemul de operare Sony Android TV face vizionarea mai inteligentă ca oricând; activitățile de pe tabletă sau smartphone se mută extrem de ușor pe pe marele ecran. Utilizatorul vizionează filme, ascultă muzică, se uită la fotografiile din vacanță, se joacă, face căutări online, descarcă aplicații.

Google Cast simplifică interconectarea dispozitivelor mobile cu televizorul și interacțiunea nelimitată a acestora. Utilizatorii pot folosi jocuri, aplicații, poze, muzică și multe altele de pe tabletă sau smartphone, direct pe televizor, printr-o apăsare de buton, fără a avea nevoie de pairing sau screen-mirroring.

De asemenea, utilizatorul poate folosi Voice Search, disponibil și în limba română, pentru a găsi conținut nou și interesant. E suficient să vorbească aproape de microfonul încorporat în telecomanda cu touchpad sau să folosească dispozitivele iOS sau Android.  Utilizatorul poate naviga printre sute de aplicații și jocuri în magazinul Google Play.

Telecomanda intuitivă cu touchpad One-Flick permite navigarea lejeră printre canale TV, clipuri pe Internet, poze și alte tipuri de conținut.

BRAVIA X91C este compatibil cu HEVC, VP9 și HDMI în 50p/60p – ceea ce înseamnă că utilizatorul se poate bucura oricând de conținut 4K și de un număr tot mai mare de servicii de streaming video 4K.

Gama de televizoare 4K de la Sony se extinde cu două modele cu procesor 4K X1 și sistem de operare Android TV. BRAVIA X80C (49” și 55”) oferă toate datele pentru o experiență 4K îmbunătățită. BRAVIA S80C disponibil în varianta de 55”, respectiv 65” este curbat, asigurând o experiență totală.

Noul BRAVIA X91C de 75” este disponibil de la jumătatea lunii septembrie 2015.

În plus, Sony extinde gama de televizoare Ultra HD 4K care dispun de compatibilitate High Dynamic Range (HDR). În plus față de modelele deja anunțate din seriile X93C și X94C, Sony adaugă compatibilitatea HDR pe modelele din seriile X91C, X90C, X85C și S85C, printr-un update de firmware ce va fi disponibil pe parcursul acestui an.  Sony a demarat parteneriate cu furnizori de servicii de video streaming precum Amazon Video pentru a le oferi utilizatorilor o gamă mai largă de conținut  HDR, o tehnologie premium care generează nuanțe mai intense de negru, luminozitate superioară și tonuri bogate de culori.

Tehnologia X-tended Dynamic Range de la Sony disponibilă pentru modelele X94C și X93C îmbunătățește experiența de vizionare prin nuanțe de negru mai intense și un alb mai luminos. Funcționalitatea X-tended Dynamic Range prezentă la modelul Sony X93C oferă un nivel de luminozitate de două ori mai puternic, în timp ce X-tended Dynamic Range PRO de pe modelul X94C triplează nivelul de luminozitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.