IFA 2015: Sony și-a dus în Germania TV-urile 4K Bravia, vârful de gamă pe mirorless și sistemul VR IFA 2015: Sony și-a dus în Germania TV-urile 4K Bravia, vârful de gamă pe mirorless și sistemul VR
Sony Corporation (Sony) lansează, în cadrul târgului de tehnologie IFA Berlin care va începe pe 4 septembrie 2015, noi produse vârfuri de gamă din... IFA 2015: Sony și-a dus în Germania TV-urile 4K Bravia, vârful de gamă pe mirorless și sistemul VR

Sony Corporation (Sony) lansează, în cadrul târgului de tehnologie IFA Berlin care va începe pe 4 septembrie 2015, noi produse vârfuri de gamă din segmentul High-Resolution Audio, dar și produse din  categoriile Digital Imaging (precum camere foto, Action Cam-uri), televizoare și sisteme de realitate virtuală (VR). 

Gama audio Hi-Res

Noua gamă de căști h.ear și noile modele Walkman vor condimenta experiența audiofililor cu incredibilul sistem audio Hi-Res și culorile vibrante. Atât căștile, cât și Walkman-ul au un design simplu și elegant, putând fi asortate la nivel cromatic. Împreună, oferă utilizatorilor plăcerea de a se bucura de sunet la standard Hi-Res și de a fi în pas cu moda.

Căștile h.ear sunt de două tipuri: cu bandă de susținere și intraauriculare. În cazul primului model, eleganța este o caracteristică de bază, cusăturile fiind din zona difuzoarelor fiind aproape imposibil de depistat. Designul mult mai simplu, în comparație cu alte modele transformă aceste căști în accesoriul perfect pentru orice utilizator. Căștile intraauriculare sunt primele modele de acest gen din lume care au încorporat sistemul de reducere a zgomotului de fond, un feature care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta melodiile preferate fără a fi deranjați de mediul înconjurător. Walkman-ul compact NW-A25HN, dotat la rândul lui cu funcția de reducere a zgomotului de fond, va veni însoțit de căști Hi-Res care îndeplinesc această funcție.

De asemenea, Sony lansează Walman-ul NW-ZX100HN, cel mai nou din seria ZX și un produs care se confundă cu calitatea absolută a sunetului. NW-ZX100HN are capacitatea de a anula zgmotele de fond și va fi vândut împreună cu căști intraauriculare compatibile. Modelul NW-ZX100HN are o autonomie în regim Hi-Res de până la 45 de ore și oferă un plus de portabilitate comparativ cu predecesorii săi.

h.ear_in_NC_Y_Lifestyle_1_-Large

Odată cu extinderea gamei de produse audio Hi-Res, Sony prezintă noi produse inovatoare, printre care se numără sistemul audio compact CAS-1, care beneficiază de o putere și o rezonanță ridicată, fie că este folosit cu difuzoare sau căști. Sistemul audio produce un sunet plin și viu, chiar și atunci când e plasat într-un spațiu închis, cum ar fi pe un desktop. Noul player audio pentru mașini RSX-GS9, alături de alte produse, completează portofoliul de lansări Hi-Res marca Sony din cadrul IFA 2015.

Imagine digitală

Printre produsele nou lansate de Sony pe acest segment se regăsesc modelele RX100 IV și RX10 II, două completări importante care aduc funcționalități profesionale la îndemâna tuturor categoriilor de utilizatori.

Ambele camere foto sunt dotate cu funcția de filmare în slow-motion (până la 40x, la un frame rate de 1000fps, 500fps sau 250fps; și la un format playback de 50p sau 25p). Astfel, momente importante vor fi mult mai ușor de imortalizat. În plus, ambele modele sunt echipate cu Exmor RS, primul sensor de imagine CMOS de tip 1.0 din lume cu un sistem avansat de procesare a semnalului și chip de memorie DRAM încorporat. Senzorul permite o declanșare ultra-rapidă Anti-Distortion cu o viteză de până la 1/32000s, filmare video la rezoluție 4K și multe altele.

Sony _7R IIUn alt model anunțat de Sony este α7R II, cel mai nou model din seria α 7, cu obiective interschimbabile. Vârf de gamă pe secțiunea mirrorless full-frame, α7R II duce la un alt nivel cele trei dimensiuniale fotografiei: rezoluția (42.4 megapixeli), sensibilitatea (ISO de până la102400) și viteza de autofocus. Toate acestea sunt posibile datorită Exmor R, primul senzor full-frame CMOS din lume cu iluminare din spate. Senzorul dispune de 399 de puncte AF cu detecție de fază, având cea mai largă acoperire autofocus din lume pentru un senzor full-frame. În plus, α7R II este echipată cu un stabilizator de imagine pe 5 axe și este capabilă să înregistreze pe memoria internă video în format 4K fără a grupa pixelii, ceea ce transformă camera compactă în alegerea potrivită pentru orice tip de fotografie, de la portrete la  video.

4K BRAVIA

Sony prezintă în cadrul IFA Berlin și gama de televizoare elegante 4K BRAVIA, inclusiv seria  65″/55″ X90C, care se remarcă prin cel mai subțire televizor LCD din lume, măsurând aproximativ 4.9 mm în cel mai îngust loc. Sony va introduce pe piața europeană și seria 75″ X91C, de numai 15 mm grosime. În plus, Sony va expune și seriile S85C și S80C (65″/55″) de televizoare curbate 4K, care oferă utilizatorilor o experiență de vizionare spectaculoasă. Fiecare serie prezintă progrese uriașe la nivel de claritate, culoare și contrast, grație procesorului 4K X1. Fiecare serie functionează cu sistemul de operare Android TV, care permite accesul la o gamă largă de conținut, operațiuni intuitive și o conexiune facilă cu smartphone-urile. S80C

Sony a demarat parteneriate cu servicii de video streaming precum Amazon Video, pentru a le furniza utilizatorilor mai mult conținut în format HDR. Echipat cu tehnologia unică X-tended Dynamic Range care oferă un contrast incredibil al imaginii, gama 4K BRAVIA expune imaginile HDR la potențial maxim.

Servicii pentru rețele și jocuri

Sistemul de realitate virtuală (VR) „Project Morpheus” duce PlayStation 4 (PS4) la nivelul următor și prezintă o imagine asupra viitorului gaming-ului. Prin simpla folosire a echipamentelor VR, jucătorul este transportat într-o lume virtuală captivantă, la 360 de grade. Mișcările capului jucătorului sunt atent monitorizate, astfel încât dinamica din lumea virtuală să fie sincronizată cu mișcările capului utilizatorului.

morpheusCu o rezoluție 1920 x RGB x 1080 de 5.7″ și posibilitatea de a reda imagini la 120 fps, „Project Morpheus” produce imagini uimitoare și reușește să împingă granițele jocului la un alt nivel. „Project Morpheus” va fi lansat în prima jumătate a anului 2016.

Life Space UX

Sony prezintă în cadrul IFA produse din seria Life Space UX, care creează noi modalități de a interacționa cu spațiile fizice. Proiectorul portabil Ultra Short Throw atinge o imagine între 20″ și 50″, în ciuda formatului compact, și poate fi instalat oriunde, cum ar fi pe o masă sau pe un perete. Symphonic Light Speaker este o boxă cu iluminare care umple fiecare colț al camerei cu sunete clare. Ambele produse vin cu un design nou și sunt programate pentru lansare în primăvara anului viitor.

Programul de Seed Acceleration

Programul Sony Seed Acceleration este un sistem de tip incubator care urmărește să lanseze idei promițătoare de business, care merg dincolo de granițele organizaționale. Programul a susținut start-up-uri precum kit-ul smart de tip DIY ”MESH”, ”FES Watch”, ”Qrio Smart Lock”, ”HUIS REMOTE CONTROLLER” și ”wena wrist”. Aceste produse vor fi expuse în premieră în cadrul IFA 2015.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.