IFA 2015: smartwatch-ul Motorola 360 vine în 3 modele. Cum arată și cât costă? IFA 2015: smartwatch-ul Motorola 360 vine în 3 modele. Cum arată și cât costă?
În cadrul târgului de electronice IFA 2015 care are loc zilele acestea la Berlin, Motorola și-a dezvăluit cea mai nouă versiune a ceasului inteligent... IFA 2015: smartwatch-ul Motorola 360 vine în 3 modele. Cum arată și cât costă?

În cadrul târgului de electronice IFA 2015 care are loc zilele acestea la Berlin, Motorola și-a dezvăluit cea mai nouă versiune a ceasului inteligent Moto 360.

De data aceasta, compania aruncă pe piață 3 modele, unul sport, unul pentru bărbați, care va veni în două variante diferite, dar și un ceas smart destinat doamnelor și domnișoarelor pasionate de tehnologie.

Noua colecție vine cu un design rafinat pentru cadran și curele extinse pentru o potrivire îmbunătățită.

Cu aproape 300 de posibilități de design, prin Moto Maker, noua colecție Moto 360 oferă posibiltatea personalizării. Există o multitudine de materiale, precum pielea naturală Horween sau oțelul inoxidabil, iar curele se pot schimba ușor, pentru un aspect personalizat.

Colecția oferă de asemenea două dimensiuni diferite de cadran, inclusiv clasicul 46 mm sau noul 42 mm. Alimentat de Android Wear, Moto 360 este compatibil WiFi, păstrând utilizatorii conectați la tot ceea ce este important pentru ei. De asemenea, Moto Body, aplicația Motorola pentru sănătate și wellness, ajută la menţinerea unui stil de viață sănătos, iar aplicația Android Wear din Google Play te lasă să utilizezi una dintre aplicațiile preferate chiar de pe încheietura mâinii.

Noul Moto 360 Sport, destinat iubitorilor de fitness, are GPS și senzori incredibil de preciși pentru ritmul cardiac, iar ecranul AnyLight permite citirea şi în lumina puternică a soarelui. Totodată, varianta sport a smartwatch-ului are ecranul integrat într-o curea din silicon, rezistentă la transpirație.

Nu în ultimul rând, bateria celor trei modele are o autonomie mai mare decât prima generație, oficialii Motorola spunând că durata de viață a acesteia este de 2 zile.

Potrivit datelor de pe site-ul Motorola, prețul de pornire al lui Moto 360 este de 299,99 dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.