F64 va echipa un liceu din România cu tot ce are nevoie din punct de vedere fotografic F64 va echipa un liceu din România cu tot ce are nevoie din punct de vedere fotografic
F64 pornește campania “Back to Photoschool”, prin care își dorește să educe tânăra generație și să o apropie de lumea fotografiei. Campania se va... F64 va echipa un liceu din România cu tot ce are nevoie din punct de vedere fotografic

F64 pornește campania “Back to Photoschool”, prin care își dorește să educe tânăra generație și să o apropie de lumea fotografiei. Campania se va desfășura până pe 29 septembrie, iar la finalul acesteia un liceu din România, cu profil de arte, va fi echipat complet din punct de vedere fotografic. În competiție sunt înscrise 10  instituții educaționale, iar clienții pot vota care dintre ele  să fie premiat.

Campania “Back to Photoschool”, pe care F64 o lansează astăzi, poate fi găsită pe pagina dedicată de pe site-ul magazinului și le aduce clienților reduceri tentante la aparate și obiective foto, accesorii și echipamente de studio, dar și la telefoane și tablete. “Îndrăznește să visezi!” este sloganul acestei campanii, iar visul de a cunoaște frumoasa lume a fotografiei se poate împlini pentru elevii liceului câștigător.

“Back to Photoschool” se va derula pe parcursul întregii luni septembrie și va fi împărțită în trei etape, informațiile și reducerile la echipamente putând fi de fiecare dată găsite pe site-ul F64, pagina de Facebook și pe blogul F64. Fiecare achiziție de la F64, prin intermediul platformei online sau direct din showroom (Bulevardul Unirii nr. 45), contribuie la realizarea acestei campanii.

Ana Maresescu_F64“Așa cum spune Ansel Adams, fotografia nu se face doar cu aparatul foto, ci aduci in imagine toate fotografiile pe care le-ai vazut, cărțile pe care le-ai citit, muzica pe care ai ascultat-o și oamenii pe care i-ai iubit”.  Fotografia este mai mult decât un simplu clic, și asta vrem să-i învățăm pe elevi prin campania noastră «Back to Photoschool»”, a declarat Ana Măreșescu, Event Manager F64.

“Tânăra generație este astăzi pasionată de fotografie și niciodată nu a fost mai simplu să surprinzi o imagine pe care să o împărtășești cu alții. Motiv pentru care vrem sa fim  alături de ei, să îi învățăm cum să se folosească de acest instrument și să creeze”, a mai spus Ana Măreșescu.

Liceele propuse pentru această campanie sunt: Liceul de Arte Vizuale “Romulus Ladea” din Cluj-Napoca, Liceul de Arte “Balaşa Doamna” din Târgovişte, Liceul de Arte Plastice din Timișoara, Colegiul Naţional de Arte “Octav Băncilă” din Iaşi, Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza” din București, Liceul de Arte “Hariclea Darclée” din Brăila, Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța, Liceul de Arte “Margareta Sterian” din Buzău, Liceul de Artă din Sibiu și Liceul de Artă “Dinu Lipatti” din Pitești. Liceul câștigător va fi echipat  cu un studio foto complet, de la aparate la lumini, accesorii, fundal și stative. De asemenea, F64 va susține un curs de fotografie care să dea startul la învățat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.