Vacanță, călătorie sau aventură. Totul are o poveste cu JVC Quad Proof Vacanță, călătorie sau aventură. Totul are o poveste cu JVC Quad Proof
Fiecare vacanță, călătorie sau aventură are o poveste, iar aceste povești pot fi spuse cel mai bine de către noile camere JVC Everio Quad... Vacanță, călătorie sau aventură. Totul are o poveste cu JVC Quad Proof

Fiecare vacanță, călătorie sau aventură are o poveste, iar aceste povești pot fi spuse cel mai bine de către noile camere JVC Everio Quad Proof.

Noua gamă JVC a fost gândită să facă faţă oricărei situații neprevăzute ce poate apărea într-o vacanţă, fie că e vorba de nisipul fin al plajelor, de temperaturile scăzute de pe pârtie, de  şocuri accidentale sau de filmări subacvatice. Mai exact, camerele sunt rezistente la praf, la temperaturi extreme: între -10 şi 400 Celsius, la şocuri: pâna la 1,5 m şi la apă: pot fi scufundate până la 5 m.

Cu atâta libertate de mişcare, filmele din vacanţa familiei vor fi mai intense şi mai dinamice.  Mai mult, bateria internă performantă cu autonomie de 5 ore oferă utilizatorului mai multă mobilitate, fără a fi necesare baterii suplimentare. Stabilizatorul de imagine avansat A.I.S. oferă claritate imaginilor filmate în Full HD 1920×1080.

Modelele JVC QuadProof 2015 GZ-RX515 şi GZ-R315 reprezintă combinația perfectă între duritatea și rezistența unui action cam și performanţele unui camcorder.

JVC GZ-RX515BEU: imagini clare și mobilitate sporită prin Wi-Fi

Bucurându-se de toate avantajele gamei Quad Proof, vârful gamei Everio, JVC GZ-RX515 este un gadget pe care te poţi baza oricând, capabil să înregistreze audio şi video la calitate FullHD1920x1080 la o rată bit de 24Mbps, indiferent de condiţiile meteo.

Funcţiile sale speciale suprimă automat zgomotul produs de vânt, dar şi stabilizează imaginea, indiferent de situație. Iar lampa de iluminare automată asigură claritatea imaginii în orice condiţii de luminozitate.

Ideal pentru vacanţă,  JVC GZ-RX515 are chiar şi funcție de transfer date prin Wi-Fi către smartphone sau tabletă pentru a urmări mai uşor propriile producţii cinematografice, dar şi pentru un transfer mai rapid.

Şi pentru că a fost special gândită pentru confortul familiilor, camera poate fi folosită inclusiv pentru monitorizarea activităţii celor mici, datorită capacităţii de a transmite pe smartphone sau tabletă prin Wi-Fi, în timp real, imaginea pe care o înregistrează.

Detalii tehnice:

o   carcasă cu rezistență cvadruplă

o   senzor CMOS de 2,5M cu iluminare din spate

o   zoom optic 40x (zoom dinamic 60x)

o   lentilă HD Konica Minolta

o   înregistrare la rată bit de 24Mbps

o   filmare Full HD și fotografiere simultană la 2M

o   înregistrare video progresivă AVCHD

o   fereastră de prim-plan încorporată în display-ul cu imaginea generală și înregistrare timelapse

o   stabilizator de imagine avansat (A.I.S.)

o   lampă de iluminare automată

o   funcții WiFi

o   baterie internă cu autonomie de 5h

 

  

 

 

 

 

 

Preţ recomandat (TVA inclus): 1.999lei

 

JVC GZ-R315: ușor de utilizat și accesibilă

Tot din gama Quad Proof 2015, camera JVC GZ-R315 oferă beneficiile unei camere versatile, ce filmează FullHD1920x1080, se bucură de senzorul CMOS de 2,5M cu iluminare din spate şi de bateria cu durată de viaţă de până la 5 ore, având în acelaşi timp avantajul de a face faţă intemperiilor, la un preţ atractiv.

Detalii tehnice:

o   carcasă cu rezistență cvadruplă

o   senzor CMOS de 2,5M cu iluminare din spate

o   zoom digital 200x

o   efecte speciale la înregistrare (video/statice)

o   lentilă HD Konica Minolta

o   baterie internă cu autonomie de 5h

o   filmare Full HD și fotografiere simultană la 2M

o   înregistrare timelapse

o   stabilizator de imagine

  

 

 

Preţ recomandat (TVA inclus): 1.499lei

 

JVC Quad Proof 2015 (2)

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.