Școala începe cu jocuri și ateliere la București Mall Școala începe cu jocuri și ateliere la București Mall
Ateliere de confecționat semne de carte, coperți colorate și orare, jocuri creative, parada modei și multe alte surprize îi așteaptă pe cei mici la... Școala începe cu jocuri și ateliere la București Mall

Ateliere de confecționat semne de carte, coperți colorate și orare, jocuri creative, parada modei și multe alte surprize îi așteaptă pe cei mici la București Mall, înainte de începerea anului școlar.

În weekend-urile 5-6 și 12-13 septembrie, încălzirea pentru școală se face la București Mall, cu un program special de jocuri distractive, „Vine școala!”, care să-i încurajeze pe cei mici în acest pas important în viața lor. În această perioadă, în magazinele primului centru comercial modern din România, părinții vor găsi cele mai noi rechizite școlare și colecțiile de sezon.

În zilele de sâmbătă, pe 5 și 12 septembrie, între 17.00 și 19.00, copiii fac parada modei la București Mall. Pe lângă hainele colorate din noile colecții dedicate lor, cei mici sunt încurajați să-și creeze propriile ținute de toamnă. Un concurs de talente și o sesiune de selfie fashion la cumpărături vor completa ziua și îi vor încânta pe copii.

Duminica, pe 6 și 13 septembrie, între 11.00 și 14.00, e rândul atelierelor școlare. Alături de părinții lor, copiii vor face primele „lecții” de pregătire pentru școală, vor confecționa obiecte colorate – coperți, orare, semne de carte – vor juca jocuri creative, cu litere și cifre, și vor prinde gustul exercițiilor din clasă.

Accesul este liber, iar programul complet poate fi găsit pe http://goo.gl/eQtDQG.

 Afis Back to School

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.