Povestea SUBWAY după 50 de ani de istorie Povestea SUBWAY după 50 de ani de istorie
SUBWAY, cea mai mare rețea de restaurante din lume, sărbătorește 50 de ani de existență pe piața fast-food.  Primul restaurant SUBWAY a fost inagurat în... Povestea SUBWAY după 50 de ani de istorie

SUBWAY, cea mai mare rețea de restaurante din lume, sărbătorește 50 de ani de existență pe piața fast-food.  Primul restaurant SUBWAY a fost inagurat în august 1965, printr-un parteneriat încheiat între Fred DeLuca și Peter Buck, conceptul SUBWAY bucurându-se de succes încă din prima zi.

Sandviciurile au devenit faimoase la nivel mondial datorită ingredientelor proaspete, bogate în vitamine și nutrienți. Un element distinctiv al restaurantelor SUBWAY este faptul că întregul proces de preparare a sandviciului se desfășoară în fața clientului. Destinat în principal persoanelor cu un stil de viaţă activ, SUBWAY este recunoscut pentru faptul că oferă aceeaşi calitate oriunde în întreaga lume.

“Succesul înregistrat de-a lungul vremii se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și, mai ales, proaspăt. Încă din 1965, misiunea SUBWAY este de a livra produse la cel mai înalt standard de calitate, care să corespundă nevoilor clienților”, a declarat Fabiola Rios, marketing manager pentru CEE şi Zona Mediteraneană în cadrul SUBWAY.

Lanțul american de tip fast-food funcționează în regim de franciză, însumând 44.206 restaurante deschise în 110 țări.

România a fost cea de-a 100-a țară în care SUBWAY și-a extins rețeaua de restaurante. Primul restaurant din România a fost deschis în București, în aprilie 2012. În prezent, pe piața locală sunt 24 de restaurante SUBWAY:  12 în București,  iar celelalte în marile orașe ale țării – Sibiu, Timișoara, Pitești, Constanța, Ploiești, Suceava, Oradea, Alba Iulia, Brașov, Iași, Cluj.

Înfiinţat în anul 1965, în Connecticut, SUA, Subway deţine în prezent peste 44.000 de restaurante, în 110 ţări, fiind cel mai mare lanț de restaurant din lume.

Succesul conceptului SUBWAY se datorează în mare parte necesității lumii moderne de a mânca ceva rapid, gustos și mai ales proaspăt. Sandviciurile preparate și servite în fața clientului se găsesc sub două dimensiuni standard : 15cm SUB si 30cm SUB, dar puteți opta oricând pentru o salată sau o delicioasă tortilla.

Clienții pot alege dintr-o varietate de pâini proaspăt coapte pe întreaga durată a zilei în cadrul resaurantului precum și dintr-o gamă largă de brânzeturi, carne, legume proaspete și sosuri apetisante care pot fi găsite doar la SUBWAY.

De asemenea din meniu nu vor lipsi celebrele cookie – prăjituri americane, dar și băuturi calde și reci. De-a lungul timpului SUBWAY și-a creat o reputație în a fi o alternativă rapidă dar totuși sănătoasă la fast-food-urile tradiționale pline de grăsimi din uleiuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.