Google are o nouă înfăţişare. Noul design, implementat, treptat, în toate produsele Google – VIDEO Google are o nouă înfăţişare. Noul design, implementat, treptat, în toate produsele Google – VIDEO
Google a decis să îşi schimbe radical logo-ul, în urma restructurării majore a business-ului. Cel mai mare motor de căutare online are, de acum, o... Google are o nouă înfăţişare. Noul design, implementat, treptat, în toate produsele Google – VIDEO

Google a decis să îşi schimbe radical logo-ul, în urma restructurării majore a business-ului. Cel mai mare motor de căutare online are, de acum, o nouă înfăţişare, scrie mediafax.ro.

Noua siglă este prezentată succint pe blogul Google, într-o postare însoţită de un clip care face o trecere în revistă a schimbărilor prin care a trecut imaginea companiei de-a lungul timpului.

„Credem că am luat ceea ce este mai bun din Google (simplu, ordonat, plin de culoare, prietenos) şi le-am refăcut, nu doar pentru Google-ul de astăzi, ci şi pentru cel din viitor”, notează compania.

Schimbarea logo-ului este motivată de compania americană prin adaptarea la comportamentul utilizatorilor, care accesează frecvent motorul de căutare prin intermediul dispozitivelor mobile.

„Nu este prima oară când ne-am schimbat imaginea şi, probabil, nici ultima, dar considerăm că actualizarea de astăzi reflectă foarte bine toate modurile prin care Google lucrează pentru tine, prin Căutare, Hărţi, Chrome şi multe altele”, se mai arată în postarea companiei.

Noul design urmează să fie implementat, treptat, în toate produsele Google. Pe site-ul companiei poate fi parcurs, în detaliu, întregul istoric al Google.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.