Deco trends: Noile tehnologii în materie de baterii pentru baie Deco trends: Noile tehnologii în materie de baterii pentru baie
Pe parcursul acestei luni, Hornbach se adresează şi celor care își plănuiesc reamenajarea băii cu o gamă largă de accesorii destinate montării căzilor și... Deco trends: Noile tehnologii în materie de baterii pentru baie

Pe parcursul acestei luni, Hornbach se adresează şi celor care își plănuiesc reamenajarea băii cu o gamă largă de accesorii destinate montării căzilor și a bateriilor aferente. Disponibile într-o gamă bogată de stiluri și culori, noile baterii de lavoar, cadă și duș impresionează nu doar prin calitate, ci și prin tehnologii rafinate menite să sporească confortul zilnic.

 „Principalul aspect pe care dorim să-l evidențiem în cadrul aceste expoziții se referă la noutățile tehnologice de care beneficiază produsele noastre. Având în vedere exigențele clienților în ceea ce privește designul și calitatea,  suntem pregătiți să demonstrăm că stilul nu trebuie să fie condiționat de prețuri ridicate”, a afirmat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, prin intermediul tehnologiilor moderne, precum sistemul de instalare TopMount sau termostatele prevazute cu ProTherm, timpul de instalare al unei baterii de duș este redus semnificativ, acestea fiind protejate împotriva arsurilor, evitând astfel încingerea la o temperatură mai ridicată în comparație cu apa.

De asemenea, pentru cei ce plănuiesc o achiziție în viitorul apropriat, specialiștii Hornbach recomandă o atenție sporită în ceea ce privește aspectul igienic al acestor tipuri de produse. Pentru a fi în concordanță cu reglementările privind apa potabilă, bateriile ar trebui să fie produse dintr-un corp masiv de alamă.

În plus, un alt element care trebuie luat în considerare este numărul de cicluri la care componentele bateriilor sunt menite să reziste. Deși norma impune doar 70.000 de cicluri (1 ciclu = deschiderea bateriei, rotire la stânga, rotire la dreapta, închiderea bateriei), produsele moderne prezintă o rezistență de până la 170.000 de cicluri, prelungindu-și astfel durata de viață.

Mai multe detalii despre prețuri, diversitatea gamei, dar și soluții de montaj, pot fi oferite de către consilierii Hornbach din toate cele cinci magazine pe întreaga durată a lunii septembrie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.