Cursa București-Milano, mai ieftină decât una cu taxi-ul. Ryanair vinde bilete de avion cu 9,99 euro Cursa București-Milano, mai ieftină decât una cu taxi-ul. Ryanair vinde bilete de avion cu 9,99 euro
Operatorul de transport aerian low-cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii europene de profil, lansează începând cu iarna acestui an o nouă rută... Cursa București-Milano, mai ieftină decât una cu taxi-ul. Ryanair vinde bilete de avion cu 9,99 euro

Operatorul de transport aerian low-cost Ryanair, una dintre cele mai mari companii europene de profil, lansează începând cu iarna acestui an o nouă rută cu plecare din București.

Astfel, cursa București – Milano Malpensa este disponibilă din 2 decembrie, cu o frecvență de patru zboruri săptămânale, iar pentru călătoriile efectuate în perioada decembrie 2015-ianuarie 2016, prețul unui bilet de avion pe această rută pornește de la 9,99 euro pe segment de zbor.

Potrivit oficialilor transportatorului, biletele pot fi rezervate direct de pe site-ul www.ryanair.com începând de miercuri (2 septembrie), până joi (3 septembrie), la miezul nopții.

Ryanair vrea să transporte peste 100 de mil. pasageri. Veniturile din T1, plus 25%

“România este piața cu o creștere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureștiul cu orașele importante din Europa. Suntem fericiți să îl conectăm în această iarnă cu cea de-a patra destinație din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo și Bologna”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România în cadrul Ryanair.

La nivel local, Ryanair a revenit în luna aprilie a anului trecut pe aeroportul Otopeni, iniţial cu zboruri spre Londra şi Dublin. În acest moment, compania duce turiștii români și către Bruxelles și Madrid, iar din iarna acestui an va zbura și către Roma, Milano și Bologna.

Ryanair duce zborurile low cost în Israel. De unde vor pleca avioanele?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.