JCI Bucuresti deschide inscrierile pentru programul de training si mentorat – Tineri Antreprenori 2015 JCI Bucuresti deschide inscrierile pentru programul de training si mentorat – Tineri Antreprenori 2015
Pana pe 7 septembrie sunt deschise inscrierile in noul program de training si mentorat Tineri Antreprenori Editia 2015, proiect organizat anual de Junior Chamber... JCI Bucuresti deschide inscrierile pentru programul de training si mentorat – Tineri Antreprenori 2015

Pana pe 7 septembrie sunt deschise inscrierile in noul program de training si mentorat Tineri Antreprenori Editia 2015, proiect organizat anual de Junior Chamber International Bucuresti. JCI Tineri Antreprenori este o scoala de antreprenoriat pentru cei aflati la debut, precum si un accelerator de afaceri pentru cei deja lansati in afaceri.

Programul se adreseaza celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de 1 sau 2 ani, sau au o idee clar definita de business, validata sau in curs de validare si care poate fi pusa in practica in urmatoarele 6 luni.

Cele trei componente ale programului reunesc: 8 sesiuni de training in perioada 14 septembrie – 6 octombrie, urmate de o perioada de mentorat in care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experienta sa progreseze in afacerea sa, iar la final un concurs de Business Planuri in fata unui juriu.

JCI Tineri Antreprenori ofera un cadru de dezvoltare flexibil, cu posibilitatea alegerii temelor de discutie in cadrul workshopurilor, acces la o comunitate de antreprenori cu experienta, din diverse domenii, feedback de la mentori cu diverse expertize, toate acestea la un cost redus pentru participanti.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal si fiscal, marketing, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor.

Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, fratii Mihai si Cristian Logofatu – Bittnet Systems, Alex Dona – Partner TimesNewRoman.ro, Al Kamara – Fondator Wave Division, Matei Dumitrescu – Tech Angels si altii.

Inscrierile se realizeaza accesand link-ul http://www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2015/, urmand ca antreprenorii sa fie selectati pe baza aplicatiilor lor.

Dintre afacerile care s-au remarcat in cadrul Editiei 2014 enumeram: Techir – productia si vanzarea de produse cosmetice, antreprenor Oana Stan; Jademy.ro – Academia Joburilor IT, initiata de Sorin Popa si Gabriel Negrean; Allboutique.ro – platforma online de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare pentru femei, antreprenor Catalina Brinza.

Mai amintim si La Trasura – un ‘coffee shop & take out’ lansat de Roland El Hayes in centrul Clujului; EvyDent – clinica stomatologica, proiect initiat de Slavic Saramet.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.