Facebook a depășit un nou prag: 1 din 7 oameni din întreaga lume au folosit rețeaua într-o singură zi Facebook a depășit un nou prag: 1 din 7 oameni din întreaga lume au folosit rețeaua într-o singură zi
Potrivit unei postări a fondatorului rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, platforma a atins la începutul acestei săptămâni un record absolut. Astfel, în doar... Facebook a depășit un nou prag: 1 din 7 oameni din întreaga lume au folosit rețeaua într-o singură zi

Potrivit unei postări a fondatorului rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, platforma a atins la începutul acestei săptămâni un record absolut.

Astfel, în doar o zi, mai exact luni, 24 august, 1 miliard de persoane au folosit Facebook pentru a-și posta fotografiile, gândurile, filmulețele, sau doar pentru a vedea ce mai fac prietenii lor.

“Pentru prima data în istoria sa, 1 miliard de persoane au folosit Facebook într-o singură zi. Luni, 1 din 7 persoane de pe mapamond au intrat pe Facebook pentru a lua legătura cu familia sau prietenii”, a scris Zuckerberg.

Deși impresionantă, informația despre atingerea acestui prag era oarecum previzibilă. În al doilea trimestru din 2015, numărul mediu al utilizatorilor activi zilnic a ajuns la 968 de milioane de persoane, în timp ce utilizatorii lunari au fost în medie 1,49 miliarde de persoane.

În plus, dacă ne bazăm pe cei 844 de milioane de utilizatori activi în fiecare zi care folosesc rețeaua de pe gadgeturile mobile, CEO-ul Facebook ne-ar putea anunța în curând că au ajuns la 1 miliard de useri de pe smartphone-uri și tablete.

“O lume conectată este o lume mai bună. Îți permite o relație mai puternică și apropiată cu cei pe care îi iubești, ajută la dezvoltarea unei economii mai puternice și cu mai multe oportunități, și creează o societate mai bună care reflect valorile noastre”, a mai spus Zuckerberg.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.