Apple și-a luat sala cu 7.000 de locuri pentru lansările de pe 9 septembrie, iar Siri este stăpâna indiciilor Apple și-a luat sala cu 7.000 de locuri pentru lansările de pe 9 septembrie, iar Siri este stăpâna indiciilor
Așa cum ne-a obișnuit în fiecare toamnă, gigantul american Apple se pregătește intens pentru prezentarea celor mai noi gadget-uri pe care le aruncă în... Apple și-a luat sala cu 7.000 de locuri pentru lansările de pe 9 septembrie, iar Siri este stăpâna indiciilor

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare toamnă, gigantul american Apple se pregătește intens pentru prezentarea celor mai noi gadget-uri pe care le aruncă în bătălia cu Samsung, LG, HTC, Motorola și alții.

În acest sens, compania condusă de Tim Cook a trimis invitațiile pentru evenimentul în care își lansează, în mod tradițional, cele mai noi iPhone-uri. Data aleasă? 9 septembrie, cu începere de la ora 10 dimineața PST (ora 20 la noi). Ca de obicei, evenimentul are loc în San Francisco, însă de data aceasta, oficialii Apple au ales auditoriul Bill Graham, o sală cu o capacitate impresionantă, de 7.000 de locuri.

Speculațiile din presa internațională vorbesc despre posibila lansare a două noi modele de iPhone, 6S și 6S Plus, precum și a (cel puțin) unei tablete, mult așteptată de întreaga lume. Totodată, la evenimentul de pe 9 septembrie am putea vedea un nou Apple Watch dar și câteva MacBook-uri noi. Nu vor lipsi, ca de obicei, prezentările celor mai noi sisteme de operare, atât pentru iPhone (iOS 9), cât și pentru calculatoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.