Tommy Hilfiger are un nou ambasador de brand: Rafael Nadal este sexy în cele mai noi colecții ale americanilor Tommy Hilfiger are un nou ambasador de brand: Rafael Nadal este sexy în cele mai noi colecții ale americanilor
Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp, și-a dezvăluit recent noul ambasador al brandului, în persoana lui Rafael Nadal. Astfel, colecțiile de lenjerie intima,... Tommy Hilfiger are un nou ambasador de brand: Rafael Nadal este sexy în cele mai noi colecții ale americanilor

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp, și-a dezvăluit recent noul ambasador al brandului, în persoana lui Rafael Nadal. Astfel, colecțiile de lenjerie intima, tailored si parfumerie vor fi reprezentate de celebrul tenismen.

“Am modernizat colecția de lenjerie pentru bărbați prin detalii vizibil sportive, iar Nadal este cea mai bună alegere la nivel internațional pentru o astfel de direcție estetică”, a declarat Tommy Hilfiger.  “Încă de la lansarea brandului, acum 30 de ani, am adus în permanență elemente inovatoare designului pe care l-am creat și campaniilor publicitare. Evenimentul de azi continuă în buna tradiție a campaniilor surprinzătoare realizate cu ambasadori iconici care întruchipează spiritul brandului și rezonează cu fanii globali Tommy Hilfiger“, a mai spus celebrul designer în cadrul evenimentului de lansare al noilor colecții.

“Îmi place mult cum acest eveniment a reușit să aducă laolaltă moda și sportul, totul desfășurat în stilul Tommy,  și astfel să anunțe parteneriatul dintre mine și Tommy Hilfiger”, a declarat Rafael Nadal. “Sunt mândru să lansez noua campanie în mijlocul New York-ului, printr-un eveniment atât de impresionant.”

Campania publicitară a fost făcută publică pe 25 august pe canalele social media ale brandului, și va apărea în top publicații print, posturi TV, online și pe panouri stradale, inclusiv billboard-uri în marile orașe din lume. Fotografiile senzaționale și filmul provocator au fost realizate în Mallorca, Spania, orașul natal al lui Rafael Nadal.

Colectia Fall 2015 Tommy Hilfiger Underwear reuneste stilul clasic cu cel modern, materialele restructurate si detalii elevate. Inovatiile de design, incluzand o tehnologie speciala stretch four-way flex, combina matrialele premium pentru un rezultat sofisticat, durabil si esential pentru confortul zilnic. Colectia Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored se evidentiaza prin siluete conturate, croiala moderna si texturi bogate.

Parfumul TH Bold celebreaza un spirit hotarat si a fost creat pentru barbatul modern care traieste indraznet, are o fire competitiva si multa incredere in sine.

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Hilfiger Denim constă în articole de denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.