Lenovo, smartphone-uri sub umbrela Motorola Lenovo, smartphone-uri sub umbrela Motorola
Chinezii de la Lenovo au început fuziunea business-ului de smartphone-uri, Mobile Business Group (MBG) cu Motorola Mobility, americanii urmând să aibă de acum cuvântul... Lenovo, smartphone-uri sub umbrela Motorola

Chinezii de la Lenovo au început fuziunea business-ului de smartphone-uri, Mobile Business Group (MBG) cu Motorola Mobility, americanii urmând să aibă de acum cuvântul final în ceea ce privește designul și producția umătoarelor gadgeturi.

“MBG va continua să conducă divizia de mobile a Lenovo, însă de acum Motorola va fi responsabilă pentru design-ul, dezvoltarea și producția smartphone-urilor”, au declarant oficialii Lenovo citați de presa internațională.

O afacere ratată pentru Google? Lenovo achiziționează MotorolaMobility

Totodată, angajații Lenovo Mobile se vor alătura personalului Motorola, iar cel mai nou lansat brand al Motorola, ZUK, va deveni flagship-ul celor două entitități. Producătorul american a anunțat recent disponibilitatea, din luna septembrie, a smartphone-ului Z1, cu Cyanogen, în piețe din Europa și în SUA cu prețuri ce pornesc de la 300 de dolari.

Între timp, Motorola va continua să își vândă device-urile high-end în piețe unde Lenovo nu are o acoperire foarte bună.

Combinaţia perfectă: parteneriatul dintre Lenovo şi Motorola aduce un nivel record al vânzărilor

Momentan, nu se știe dacă la nivel global, Lenovo va renunța complet la numele său pentru brandul de smartphone-uri.

zuk

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.