Cum sa alegi incaltaminte corecta pentru scoala? Cum sa alegi incaltaminte corecta pentru scoala?
Copiii merita incaltaminte de cea mai buna calitate, iar noua colectie ECCO pentru copii vine in plus cu un design modern si culori care... Cum sa alegi incaltaminte corecta pentru scoala?

Copiii merita incaltaminte de cea mai buna calitate, iar noua colectie ECCO pentru copii vine in plus cu un design modern si culori care invita la joaca, distractie, voie buna si optimism.

Insa, cum alegem incaltamintea corecta pentru scoala?

Toate modelele din noua colectie ECCO Kids AW15 sunt create special pentru a ajuta picioarele copiilor sa se dezvolte normal. Cei mici au nevoie de incaltaminte de calitate, care sa permita oaselor si muschilor sa se dezvolte nerestrictionat, iar picioarelor sa se miste liber, sa respire si sa dezvolte in mod natural.

Nu e usor sa gasesti incaltamintea perfecta pentru copilul tau. Picioarele celor mici nu sunt pur si simplu o mini-versiune a picioarelor unui adult. Ele cresc in etape de cate 1-2 cm pe an, pana la varsta de 15 ani. Este evident ca, la o asemenea rata a cresterii, marimile pantofilor copiilor trebuie verificate de mai multe ori pe an.

Cand ii cumperi incaltaminte copilului tau, ai grija ca intre varful degetului sau mare si varful pantofului sa ramana 1,5 cm. Acest spatiu este necesar pentru a exista “loc de extensie” in timpul mersului si a permite piciorului sa creasca. Verifica asadar daca pantoful i se potriveste, masurand lungimea piciorului pe brant si adaugand 1,5 cm de spatiu suplimentar. Mai mult sau mai putin spatiu se traduce printr-un pantof prea mare sau prea mic.

Noua colectie ECCO pentru copii toamna 2015 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu, precum si in magazinul online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.