Un destin la rascuce! Un destin la rascuce!
In aceasta seara, de la ora 20:00, destinul frumoasei Neriman, personajul principal al serialului “Un destin la rascruce”, se scrie la Kanal D! Telespectatorii... Un destin la rascuce!

In aceasta seara, de la ora 20:00, destinul frumoasei Neriman, personajul principal al serialului “Un destin la rascruce”, se scrie la Kanal D! Telespectatorii vor fi martorii teribilelor provocari pe care viata i le aduce unei tinere care vrea sa-si schimbe conditia, sa iasa din mediul sufocant in care traieste alaturi de familia ei.

Neriman (interpretata de Neslihan Atagul) duce o viata plina de restrictii, supusa unor traditii sufocante, intr-o suburbie a Istanbulului.

Productia “Un destin la rascruce” beneficiaza de un scenariu foarte bine articulat, de personaje memorabile, de o coloana sonora care te tine captiv in atmosfera povestii.  Nu in ultimul rand, impresioneaza locurile prin care telespectatorii sunt purtati de-a lungul intamplarilor din serial – fie pe stradutele incalcite si pitoresti ale suburbiilor, fie prin cartierele bogate ale Istanbulului.

Neriman – o Cenusareasa a zilelor noastre

Neriman si-a pierdut mama la o varsta frageda si a fost crescuta de tatal sau si de sora acestuia, intr-o comunitate in care traditiile continua sa-si spuna cuvantul. Fatih este un cartier al Istanbulului in care femeile sunt supuse barbatului si in care casatoriile sunt inca aranjate de parinti si rubedenii, in functie de interese financiare sau de legi nescrise ale <onoarei>.

Frumusetea lui Neriman nu l-a lasat indiferent pe Sinasi (Yunus Emre Yildirimer), un tanar educat si onorabil din Fatih. Neriman si Sinasi au crescut impreuna, dar relatia lor, care ar trebui sa se indrepte spre casatorie, pare sa se deterioreze.

Nerima3Un eveniment dramatic are loc – Asli (Gokce Akyildiz), sora lui Sinasi, este violata, iar parintii fetei privesc toata intamplarea nu ca pe o tragedie a lui Asli, ci ca pe o chestiune de onoare a intregii familii. Acestia vor sa o casatoreasca cu forta pe victima violului si par surzi la disperarea fetei. Intamplarea il afecteaza si pe Sinasi, care isi schimba comportamentul fata de Neriman, generand o serie de conflicte intre cei doi iubiti.

In acest context tulbure isi face aparitia o verisoara  bogata a lui Neriman – Pelin (Dilara Oztunc).  Preocupata de intrigi si rautacioasa cu Neriman, Pelin e indragostita obsesiv de Macit (Kadir Dogulu), un tanar foarte bogat si chipes, care tocmai s-a intors din strainatate. Pelin organizeaza o petrecere in cinstea lui si este convinsa ca aparitia ei stralucitoare il va face pe acesta sa se indragosteasca de ea.

Neriman1Neriman isi face si ea aparitia la petrecere, intocmai ca o Cenusareasca care si-a gasit zana buna si rochia potrivita pentru un asemenea eveniment. Nimeni nu isi mai poate lua ochii de la ea, cu atat mai putin Macit.

Vrajit de aparitia lui Neriman, tanarul nu-si ascunde sentimentele. Din acest moment, surprizele se vor tine lant pentru protagonistii serialului…

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.