TAROM introduce cursa Iași – Munchen din această toamnă. Cât costă un bilet și când vor zbura aeronavele? TAROM introduce cursa Iași – Munchen din această toamnă. Cât costă un bilet și când vor zbura aeronavele?
Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piața locală, va introduce o cursă aeriană directă Iaşi-München,... TAROM introduce cursa Iași – Munchen din această toamnă. Cât costă un bilet și când vor zbura aeronavele?

Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai importante companii de profil de pe piața locală, va introduce o cursă aeriană directă Iaşi-München, începând cu 25 octombrie, cu două zboruri pe săptămână.

Biletele vor putea fi achiziționate începând cu data de 24 august, iar prețul unei călătorii dus-întors, cu toate taxele incluse va fi, la achiziționarea de pe site, cu prețuri începând de la 119 euro.

Cum ne-a obișnuit, operatorul asigură în prețul biletului transportul gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business) și a unui bagaj de mână cu o greutate de 10 kg.

Plecări din Iaşi :

  • Joi IAS 07:00 – MUC 08:25
  • Duminică IAS 14:40 – MUC 16:05

Plecări din Munchen :

  • Joi MUC 09:10 – IAS 12:20
  • Duminică MUC 16:50 – IAS 20:00

Munchen este capitala landului Bavaria din Germania și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg. Oraşul bavarez Munchen, centrul Germaniei sudice, este unul dintre destinaţiile turistice favorite la nivel naţional, oferind o combinaţie unică de fler şi farmec tradiţional.

Munchen are numeroase mari muzee, comori de artă, industrii de înaltă tehnologie şi bijuterii ale arhitecturii gotice şi baroce, fiind o destinație turistică ce nu trebuie ratată. Este, de asemenea, poarta către Alpii Bavarezi, atrăgând amatorii de sporturi de iarnă.

tarom

Compania opererează curse pe ruta Bucureşti – Munchen, cu bilete ce pornesc de la 120 euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, dar și pe ruta Sibiu – Munchen, cu prețuri de la 130 de euro, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site.

Odată cu introducerea rutei Iași-Munchen, TAROM va avea 14 frecvenţe săptămânale spre orașul german (Bucureşti 6 frecvențe, via Sibiu 6 frecvențe, Iaşi 2 frecvențe).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.