Eventya lanseză o aplicație mobilă dedicată brașovenilor: “Brașov City App by Eventya” Eventya lanseză o aplicație mobilă dedicată brașovenilor: “Brașov City App by Eventya”
Aplicația mobilă “Brașov City App by Eventya” este adresată tuturor brașovenilor ce au nevoie de un instrument simplu, rapid și comod care să îi... Eventya lanseză o aplicație mobilă dedicată brașovenilor: “Brașov City App by Eventya”

Aplicația mobilă Brașov City App by Eventya” este adresată tuturor brașovenilor ce au nevoie de un instrument simplu, rapid și comod care să îi ajute să afle în orice moment toate informațiile de interes din orașul lor. Brașov City App by Eventya” este disponibilă gratuit atât pe iOS, cât și pe Android. 

Aplicația Brașov City App by Eventya” este concepută pentru a fi un instrument practic, rapid și comod pe care brașovenii îl pot folosi în orice moment pentru a afla toate informațiile de care au nevoie: de la cele mai “cool” festivaluri și petreceri organizate în oraș, până la servicii, locuri de recreere din apropierea Brașovului și bussiness-uri din diferite domenii.

Vizual Brasov City App 2Fie că vor să afle ce spectacole sau concerte au loc în weekend ori trebuie să găsească cel mai apropiat service auto, brașovenii care folosesc “Brașov City App by Eventya” au la dispoziție informații din toate domeniile de interes din orașul lor. Conținutul este structurat pe categorii, așa încât fiecare utilizator care și-a descărcat gratuit aplicația are posibilitatea să caute exact acele informații de care este interesat.

Printre categoriile incluse în aplicația mobilă “Brașov City App by Eventya” se numără: “Evenimente”, ”Copii”, “Sănătate”, “Servicii” și “Frumusețe & Sport”, fiecare domeniu fiind împărțit în subcategorii precum: “Petreceri”, “Filme”, “Festivaluri,Târguri”, “Sport și competiții” (Evenimente), “Locuri de joacă”, “Grădinițe,Creșe” (Copii), “Servicii Medicale” (Sănătate), “Servicii publice”, “Spălătorii auto” (Servicii) sau “Saloane de frumusețe”, “Sport” (Frumusețe & Sport).

Totodată, cele mai proaspete știri din oraș sunt la distanță de un click de utilizatorii “Brașov City App by Eventya”, prin opțiunea “Citește presa” disponibilă în aplicație.

Această aplicație mobilă dedicată Brașovului și locuitorilor săi face parte din sistemul informațional Eventya, o platformă digitală care are ca scop informarea rapidă și comodă a celor care locuiesc în orașe, despre locurile de petrecere a timpului liber, serviciile și evenimentele din proximitatea lor. Aplicațiile Eventya iOS și Android sunt disponibile gratuit.

“Brașov City App by Eventya” este dezvoltată de firma sibiană iConsult sub îndrumarea lui Ionuţ Munteanu (CEO Eventya) și Andrei Luca (CTO & Managing Partner). Platforma digitală Eventya rulează deja și pentru alte orașe din România (Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara), prin aplicațiile Sibiu By Eventya, Cluj City App (aplicația oficială a municipiului Cluj-Napoca) și Timișoara City App.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.