Aveți iPhone? Samsung vrea să vă convingă să renunțați la el Aveți iPhone? Samsung vrea să vă convingă să renunțați la el
Știm mult prea bine că între Apple și Samsung există o rivalitate veche care trece de similitudinile anumitor modele de gadgeturi. Mai nou, sud-coreenii... Aveți iPhone? Samsung vrea să vă convingă să renunțați la el

Știm mult prea bine că între Apple și Samsung există o rivalitate veche care trece de similitudinile anumitor modele de gadgeturi.

Mai nou, sud-coreenii de la Samsung, care au lansat în urmă cu puțin timp două noi smartphone-uri, Galaxy S6 Edge+ și Galaxy Note5, s-au gândit la o nouă modalitate de a ține aprinsă flacăra războiului dintre branduri.

Așa că au lansat un program denumit Samsung Ultimate Test Drive, prin care invită utilizatorii de iPhone (din SUA) să testeze și, de ce nu, să folosească pe termen lung (în detrimentul Apple) produsele lor.

galaxy s6 edge+

Testerii pot beneficia de cele mai noi telefoane Samsung plătind 1 dolar pentru 30 de zile. Potrivit anunțului de pe site-ul dedicat, kit-ul de testare va veni cu telefonul dorit de utilizator, o cartelă sim activă și un ghid care îi va iniția în tainele gadgetului. Pentru a intra în programul de test, doritorii trebuie să se înscrie de pe device-ul lor iPhone, iar dacă vor decide să facă schimbul, Samsung le oferă “toată dragostea din lume”.

Ați fi tentați să faceți un test?

Citiți și:

Samsung Note5 și Galaxy S6 edge+: miza ecranelor mari și a materialelor premium 

Premieră: QuickMobile aduce Galaxy Note5, telefonul pe care Samsung îl păstrează pentru SUA și Asia 

Samsung GALAXY S6 edge+ vine la Vodafone. Prețul: 369 euro 

Orange lansează Samsung S6 edge+ în România. Prețul: 449 euro cu abonamentul Panteră 41 

Telekom promite cea mai avantajoasa oferta pentru Samsung GALAXY S6 edge+

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.