Luxoft caută IT-iști pentru divizia de proiecte din sectorul bancar Luxoft caută IT-iști pentru divizia de proiecte din sectorul bancar
Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, extinde echipa din România și... Luxoft caută IT-iști pentru divizia de proiecte din sectorul bancar

Luxoft Holding, unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT inovatoare către clienţi globali, extinde echipa din România și angajează 20 de specialiști IT în divizia Data Services, dedicată proiectelor din zona financiară. Viitorii angajați se vor alătura echipei de peste 350 de ingineri IT care dezvoltă soluții de investment banking pentru clienții din sectorul financiar.

Divizia Data Services oferă soluții tehnologice și asistență pentru operațiunile globale ale băncilor de investiții, precum activități de front office, creditare și conformitate legală. Aplicațiile dezvoltate și implementate de către această divizie facilitează distribuția strategică a datelor de referință, care permit eficientizarea operațiunilor clienților.

În cadrul diviziei Data Services, Luxoft România angajează specialiști IT pe poziții de Web Developer, SQL Developer, Business Analyst și Senior Java Developer. Acestea vizează competențe de lucru cu tehnologii și limbaje IT, precum HTML 5, CSS, MS SQL, Java, Linux și cunoștințe avansate de limba engleză.

“Proiectele din zona financiară au înregistrat o dezvoltare susținută, drept urmare ritmul angajărilor în echipele dedicate este, de asemenea, în creştere. Estimăm că această tendinţă se va păstra şi în perioada următoare. Obiectivul nostru este de a livra la cele mai înalte standarde proiectele pe care le dezvoltăm pentru clienții noștri actuali, precum și să atragem noi proiecte în portofoliul nostru”, a declarat Bogdan Pelinescu, Director General Luxoft România.

În România, Luxoft dezvoltă soluții software pentru clienți globali din sectorul financiar încă din 2012. Evoluția pozitivă a acestor proiecte se reflectă și în dezvoltarea continuă a capitalului uman în cadrul companiei, pe competențe și tehnologii specifice.

„Extinderea diviziei Data Services care dezvoltă soluții de investment banking va crește capacitatea noastră de a susține proiecte complexe în zona financiară. Lucrăm cu ultimele tehnologii din domeniu pentru crearea celor mai bune soluții, care să ajute clienții noștri să-și eficientizeze procesele operaționale”, a declarat Remus Ciobotaru, director divizia financiară Luxoft România.

Luxoft România are 1400 de angajați și este cel de-al treilea centru în cadrul grupului, din acest punct de vedere.

Luxoft Holding, Inc. este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT către clienți globali, cu precădere companii multinaționale. Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie.

Compania dezvoltă soluții și livrează servicii din 24 de centre de livrare dedicate, din lumea întreagă. Luxoft numără peste 9.000 de angajați în 27 de birouri din 15 țări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest și de Est, Asia Pacifică și Africa de Sud.  Luxoft este înregistrată în Tortola, Insulele Virgine Britanice, are centrul operațiunilor în Zug, Elveția și este listată pe bursa de la New York.

Luxoft a intrat pe piața românească în anul 2008, prin achiziția ITC Networks, una din cele mai mari și mai vechi companii de software de telecomunicații de pe piața locală. Luxoft Romania are 1400 de angajați și este cel de-al treilea centru de livrare Luxoft din acest punct de vedere. Compania oferă servicii de inginerie de produs și dezvoltare de aplicații pentru clienți din domeniile telecom, financiar și auto.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.