Gadget Trends: Coolpad Porto și Coolpad Modena intră pe piața din România Gadget Trends: Coolpad Porto și Coolpad Modena intră pe piața din România
Exista aproximativ 1000 de branduri de smartphone-uri pe piața mondiala, dar unul dintre ele, clasat in top 10 la nivel mondial lipsea pana saptamana... Gadget Trends: Coolpad Porto și Coolpad Modena intră pe piața din România

Exista aproximativ 1000 de branduri de smartphone-uri pe piața mondiala, dar unul dintre ele, clasat in top 10 la nivel mondial lipsea pana saptamana trecuta din Europa. Asadar, Coolpad, numarul 7 pe piata globala a smartphone-urilor si numarul 4 in China, intra in Europa.

Daca saptamana trecuta va spuneam ca inca tinem secret modelele  ce vor fi comercializate in Romania, astazi este acea zi in care va vom face cunostinta cu cele doua modele de smartphone-uri  Coolpad de ultima generatie LTE, cu un design modern si pret foarte atractiv:

Design deosebit, subtire, solid, rapid, toate intr-un singur device ce poarta numele: Coolpad Porto

Coolpad Porto are ecranul de 4.7”, marginile de 4.8 mm grosime si grosimea totala a case-ului de 7.9 mm, ceea ce il plaseaza intre cele mai subtiri smartphone-uri disponibile pe piata. Carcasa este ergonomica, usor curbata si realizata din seminte de acaju, un material 100% natural, eco friendly cu o textura baby skin, care nu permite lasarea amprentelor.

Fotografiile realizate cu Coolpad Porto sunt de o reala calitate, camera principala din spate avand 8Mpx si blit LED, iar camera din fata avand 5Mpx. Selfie-urile de la miezul noptii de la cele mai cool petreceri vor deveni un vis devenit realitate, din moment ce Coolpad Porto este dotat cu o camera cu lentila de 2.2, sensori BSI, care permite patrunderea unei lumini mai puternice si incadrarea unui spectru larg. Un zambet este suficient pentru declansarea camerei din fata care se bucura de un feature special de smile recognision.  Daca un selfie nu poate surprinde toata atmosfera se poate opta pentru filmarea unui video full HD de 1080p.

Chiar daca este subtire si elegant Coolpad Porto integreaza o tehnologie ultra rapida 4G LTE care furnizeaza o viteza de download de invidiat. Asa ca, oriunde te-ai afla poti fi online urmarind emisiunea ta favorita, ascultand muzica ta preferata, luand parte la vieocall-uri, cu alte cuvinte  fiind parte a revolutiei de streaming.

Coolpad Porto poate actiona si ca o telecomanda pentru toate device-urile din casa ta  care folosesc infra rosu, cu o setare realizata in 3 pasi simpli.

Daca una dintre zile, pare fara sfarsit, se poate folosi optiunea de economie enegie si astfel Coolpad Porto prin bateria de 1800 mAH  va fi alaturi de tine pana la final.

Coolpad Porto este o mica opera de arta tehnologizata ce se va putea achizitiona in culorile: negru si alb.

Coolpad Porto Black

Distractia nu a fost niciodata mai savuroasa: Coolpad Modena

Gamerii, devoratorii de filme, scurt metraje, filmulete funny, pasionatii de fotografie si muzica vor fi mai fericiti cu un Coolpad Modena echipat cu un ecran de 5.5”, procesor Qualcomm Snapdragon 410, 64 bit, 4 core si placa grafica Adreno™ 306 GPU. Coolpad Modena este perfect si pentru cei care sunt in permanenta miscare in primul rand datorita ecranului de imensiuni mari, cat si datorita autonomiei crescute oferita de bateria de 2500Ah, tehnologiei integrate 4G LTE si posibilitatii de a introduce 2 cartele in retele diferite – dual SIM.

Coolpad Modena are un design premium, rama invisibila, grosime de 8.6mm si spatele usor curbat si va fi disponibil in culorile alb, negru si auriu.

Cele mai speciale momente vor putea fi capturate la calitatea lor reala prin camera principala din spate de 8Mx dotata cu blit LED care poate filma hi-definition video-uri de 1080p. Daca se doreste un moment special cu un efect WOW, inainte de a imortaliza momentul se poate bifa optiunea de corectare machiaj, optiunea night shot, HDR si captura de zambet.

Povestea nu se termina aici, deoarece atat Porto cat si Modena folosesc gesturi inteligente: pe ecranul in stand-by al smartphone-ului Coolpad se traseaza cu degetul o singura litera semnificativa pentru actiunea care se doreste a fi intreprinsa – “C” pentru a patrunde direct in panoul de format un numar, “E” pentru a deschide browserul de web, “M” pentru a asculta muzica. Deasemenea se poate apasa de doua ori pe ecran si acesta va iesi  automat din stand-by.

Coolpad Porto si Coolpad Modena au acum o prezentare completa si cool. Ramane un subiect delicat pentru fiecare nou produs lansat daca acest atribut cool se va mentine si in ceea ce priveste costurile. Va anuntam, ca cele doua smartphone-uri cu un super design, look premium, ingloband  tehnologie de ultima generatie si cele mai cool feature-uri care fac din telefon mai mult decat un device tehnologic vor fi disponibile in Romania la preturi cuprinse intre 150 si 200 Euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.