Google News și în versiune românească Google News și în versiune românească
Fanii Google News pot citi de acum cele mai recente știri și articole din cele mai importante publicații și bloguri din țară și să... Google News și în versiune românească

Fanii Google News pot citi de acum cele mai recente știri și articole din cele mai importante publicații și bloguri din țară și să personalizați ediția pentru a urmări subiectele personale de interes, serviciul având, de acum, și surse din România.

Google News poate fi accesat pe web la adresa news.google.ro sau prin aplicațiile de pe Android sau iOS. Veți putea accesa Google News intrând și pe secțiunea “Știri” din partea de sus a rezultatelor căutării.

Indiferent din ce țară provin sau ce limbă vorbesc, oamenii apelează la Google News pentru a citi despre fapte, opinii și perspective asupra subiectelor ce îi interesează. Cu această nouă ediție în limba română, sperăm să putem ajuta să aducem știrile mai aproape de un număr cât mai mare de români.

Google News este disponibil deja în 28 de limbi, acoperind 45 de țări.

Potrivit oficialilor Google, ierarhizarea știrilor este determinată de mai mulți factori, printre care:

  • Prospețimea conținutului
  • Diversitatea conținutului
  • Conținutul textual bogat
  • Originalitatea conținutului.

Pentru a fi incluse, publicațiile trebuie să îndeplinească cerințele prezentate în Centrul de ajutor. Cei care îndeplinesc aceste cerințe pot solicita direct includerea accesând Google News Publisher Center.

Google News se străduiește să includă site-uri de știri care sunt credibile și au reputație. “Scopul este să oferim conținut de calitate dintr-o varietate de surse – și acestea includ de la cele mai mari publicații și bloggeri până la cei mai mici”, spun reprezentanții Google.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.