Campanie mondială de recrutare a 3Pillar Global coordonată din România Campanie mondială de recrutare a 3Pillar Global coordonată din România
3Pillar Global, companie americană specializată în servicii IT, prezentă pe piața din România cu birouri în Cluj-Napoca și Timișoara, a demarat o campanie de... Campanie mondială de recrutare a 3Pillar Global coordonată din România

3Pillar Global, companie americană specializată în servicii IT, prezentă pe piața din România cu birouri în Cluj-Napoca și Timișoara, a demarat o campanie de recrutare globală, coordonată din Cluj-Napoca. Prin această acțiune, compania își propune să atragă 30 de specialiști cu înaltă calificare, în 30 de zile, în cele două centre din România, dar și în India și SUA.

„Creșterea curentă ne obligă să accelerăm procesul global de recrutare. Am deschis la nivel global 30 de poziții ce presupun un grad ridicat de calificare, pe care ne-am propus să le ocupăm până în 17 septembrie, adică una pe zi. Angajații sunt încurajați să folosească canalele de social media ale companiei și să distribuie mesajele către propriile rețele de prieteni virtuali, dar și să se implice în procesul de intervievare. În schimbul implicării, vor fi recompensați cu gadgeturi, telefoane mobile și tablete. La baza conceptului pe care dorim să-l testăm stă un principiu destul de simplu: cu toții jucăm roluri multiple în viața de zi cu zi, suntem mentori, influențăm prieteni și colegi, toți vrem ca firma în care lucrăm să crească, cu toții putem deveni recruiteri”, spune Cătălin Ștef, Senior Vice-President Operațiuni Internaționale și Director General al centrului din România.

În cadrul acestei campanii de recrutare, pentru birourile din Cluj-Napoca și Timișoara, 3Pillar Global caută specialiști în Angular JS, Java sau experți pe platforme mobile, cum ar fi iOS și Android, dar și coordonatori de echipe. Rolul și vizibilitatea celor două birouri sunt în creștere la nivel global, în urma preluării conducerii operațiunilor internaționale de către managementul din Cluj-Napoca, dar și înființării unui centru global de tehnologii avansate coordonat din Timișoara. De la începutul anului, cele două centre din România se află într-un proces accelerat de extindere, fiind angajați 60 de specialiști doar în 2015.

În primăvara acestui an, 3Pillar Global România a anunțat un plan de extindere ce prevede angajarea a peste 100 de ingineri IT care să se alăture celor 300 de specialiști din cele două centre, Cluj-Napoca și Timișoara. Pozițiile pe care 3Pillar Global le are deschise vizează ingineri IT de nivel intermediar și seniori cu experiență dovedită între 2 și 5 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare. În ceea ce privește programarea, se urmăresc în special competențe de Java și Angular JS, dar și alte tehnologii utilizate pentru dezvoltarea de aplicații web și mobile. De asemenea, compania caută să angajeze și manageri cu experiență tehnică.

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 600 de angajați. Cifra de afaceri a companiei a depășit 30 milioane de dolari anul trecut.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.