Cum arată primul boutique Nespresso deschis în București. FOTO Cum arată primul boutique Nespresso deschis în București. FOTO
Nespresso, pionier şi nume de referinţă la nivel mondial în domeniul cafelei ambalată în capsule, dezvăluie o experiență de retail de lux în București,... Cum arată primul boutique Nespresso deschis în București. FOTO

Nespresso, pionier şi nume de referinţă la nivel mondial în domeniul cafelei ambalată în capsule, dezvăluie o experiență de retail de lux în București, în inima oraşului, pe Calea Dorobanților nr. 210.

Deschis de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, concept boutique-ul oferă o experiență de brand exclusivistă, fiind conceput conform standardelor globale Nespresso de o echipă internaţională de arhitecți şi designeri, în strânsă colaborare cu echipa centrală Nespresso din Lausanne.

Boutique-ul oferă o experiență de referință în categoria retail-ului de lux, aceeași de care se bucură toți membrii Clubului Nespresso din întreaga lume.

marineci-Nespresso-comunicat_de_presa-011Lansarea primului Nespresso Boutique în România marchează un moment important, pe care pasionaţii cafelei l-au așteptat cu entuziasm.

Scopul nostru este de a oferi mai mult decât un gust extraordinar, oferim un loc în care aroma, expertiza și ambianța se întâlnesc într-o experiență senzorială captivantă, inegalabilă

Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România

Nespresso Boutique include o zonă de degustare unde clienții săi pot explora și pot savura întreaga gamă de 23 de sortimente de cafea Grands Crus, precum şi ediţiile limitate. Specialiștii în cafea sunt la dispoziţia acestora, ajutându-i să compare sortimentele, să descopere notele de savoare și aromele distincte, cu informații despre originile fiecărui sortiment Grand Cru și modul în care sunt obținute și prăjite boabele de cafea.

Într-o strategie unică de comercializare, extrem de utilă pentru satisfacerea exigenţelor consumatorilor, Nespresso şi-a dezvoltat modelul de business pe trei piloni: cafeaua, aparatele şi Clubul Nespresso, la dispoziţia clienţilor prin Nespresso Boutique, magazinul online www.nespresso.com/ro şi serviciul gratuit de asistență telefonică 0 800 008 300.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.