CC: McDonald’s, liber la preluarea a 3 restaurante din Brașov CC: McDonald’s, liber la preluarea a 3 restaurante din Brașov
Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care McDonald’s preia trei restaurante de tip fast-food din Braşov, operate până în prezent sub franciză, au anunțat... CC: McDonald’s, liber la preluarea a 3 restaurante din Brașov

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care McDonald’s preia trei restaurante de tip fast-food din Braşov, operate până în prezent sub franciză, au anunțat oficialii autorității citați de Mediafax.

Cele trei unităţi McDonald’s, DT, Postăvarul şi Carrefour Braşov, erau deţinute de Adrian Daneş prin intermediul firmei Adrian Restaurante SRL.

Firma Adrian Restaurante a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 4,57 milioane de euro, potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerului de Finanțe. Compania a înregistrat un profit de 343.000 de euro și avea, la finalul lui 2014, 121 de angajați.

Analiza Consiliului Concurenţei a arătat că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Interviu – Mark Hilton, KFC, Pizza Hut & Paul: restaurantele drive-thru, importante în strategia de dezvoltare din România

Rețeaua de restaurante fast-food McDonald’s operează la nivel local din anul 1994. În prezent, McDonald’s deţine în România 67 de restaurante în 21 de oraşe, din care 32 de restaurante în Bucureşti. Dintre cele 67 de restaurante, şapte funcţionează în regim de franciză, fiind operate de cinci parteneri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.