HTC anunță realinierea strategiei de business HTC anunță realinierea strategiei de business
Compania realiniază strategia de business pentru a stimula creșterea sustenabilă și profitabilitatea printr-o restructurare și eficientizare a proceselor operaționale. HTC Corporation a anunțat astăzi... HTC anunță realinierea strategiei de business

Compania realiniază strategia de business pentru a stimula creșterea sustenabilă și profitabilitatea printr-o restructurare și eficientizare a proceselor operaționale.

HTC Corporation a anunțat astăzi lansarea unui program intern de realiniere a strategiei de business, care poziționează compania pe o traiectorie de creștere profitabilă semnificativă, printr-un model de operare mai simplu și mai eficient.

Programul include definirea unor noi divizii de business, pentru a oferi companiei oportunitatea de a se concentra pe segmente cheie precum dispozitive mobile premium, realitate virtuală și produse destinate unui stil de viață conectat, care vor asigura o evoluție sustenabilă a companiei pe viitor.

Realinierea va implica, de asemenea, și o eficientizare a operațiunilor, care va avea ca rezultat reducerea cheltuielilor operaționale cu până la 35%.

“HTC este o companie inspirațională condusă de oameni inovatori, cu un amestec unic de expertiză în hardware și integrare software, tehnologie avansată și design de clasă mondială. Astfel, pe măsură ce ne diversificăm activitatea dincolo de smartphone-uri, avem nevoie de o organizație flexibilă și dinamică, pentru a ne asigura că putem să beneficiem de toate oportunitățile interesante ale unui stil de viață conectat”, a declarat Cher Wang, președinte și director general al HTC.

“Realinierea strategică a companiei va garanta că fiecare familie de produse va dispune de resursele și expertiza potrivite pentru a câștiga noi piețe.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.