Pentru o zi, Mega Mall devine locul de întalnire a fanilor Violettei Pentru o zi, Mega Mall devine locul de întalnire a fanilor Violettei
Sâmbătă, 15 august, caravana serialului “Violetta” face o oprire în Mega Mall, unde așteaptă iubitorii personajului cu numeroase momente speciale. Sâmbătă, începând cu ora... Pentru o zi, Mega Mall devine locul de întalnire a fanilor Violettei

Sâmbătă, 15 august, caravana serialului “Violetta” face o oprire în Mega Mall, unde așteaptă iubitorii personajului cu numeroase momente speciale.

Sâmbătă, începând cu ora 19:00, din Mega Mall vor răsuna piesele Violettei, interpretate de cei mai mari fani ai săi, împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii „I Love Violetta”. Mai mult,cei mici au ocazia de a face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor putea participa la concursurile pregătite special pentru ei.

De asemenea, editura Litera va lansa 2 noi titluri din colecția Disney Violetta, acestea fiind bazate pe sezonul 3 al îndrăgitului serial – Povestea succesului și Idei de cadouri și decorațiuni. Toate aceste experiențe îi pregătesc pe cei mici pentru întâlnirea cu idolul lor, în cadrul concertului „Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, în Piața Constituției.

Duminică, petrecerea continuă cu un Disco Party pentru cei mici, unde aceștia pot participa la o sesiune de karaoke și pot cânta la o mulțime de instrumentele: tobe, tamburine, ouă zornăitoare, clopoței, bețe de ritmică.

Violetta

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.