Bijuteriile, accesorii tipic feminine sau pot fi purtate si de barbati? Bijuteriile, accesorii tipic feminine sau pot fi purtate si de barbati?
Bijuteriile sunt accesorii tipic feminine sau se potrivesc si barbatilor? Este o intrebare pe care orice barbat si-o pune, atunci cand vrea sa isi... Bijuteriile, accesorii tipic feminine sau pot fi purtate si de barbati?

Bijuteriile sunt accesorii tipic feminine sau se potrivesc si barbatilor? Este o intrebare pe care orice barbat si-o pune, atunci cand vrea sa isi desavarseasca o tinuta, fara a transmite insa un mesaj gresit.

Se spune ca ceasul si verigheta sunt singurele bijuterii, pe care ar trebui sa le poarte un barbat, dar lista poate cuprinde butoni, ace de cravata, pin-uri sau insigne, bratari si mai nou… pandantive. Totul tine ca alegerile facute in materie de bijuterii masculine sa reflecte varsta, statutul social, functia si sa nu fie in dezacord cu imaginea, pe care un barbat vrea sa o proiecteze.

Bijuteriile masculine exista din cele mai vechi timpuri, fiind purtate de catre barbati in antichitate si evul mediu pana in perioada moderna. Acestea au reflectat dintotdeauna apartenenta la un grup social, bogatia sau ierarhia, insa in conceptia contemporana, a purta o bijuterie ca barbat inseamna de multe ori de transmite un mesaj cu orientare sexuala.

22Sunt de preferat bijuteriile discrete, al caror design sa sublinieze forta si masculinitatea”, spun specialistii Preciosa Romania si le recomanda barbatilor carora le plac bijuteriile sa fie atenti la detalii, atunci cand isi aleg o bratara, un inel, un pandantiv, in asa fel incat acestea sa nu aiba un aspect ieftin.

Cu exceptia verighetei si a ceasului, care iti permite sa tragi cateva concluzii despre purtator, daca ai cunostinte de orologerie, orice barbat ar trebui sa detina macar o pereche de butoni. Disponibili in conceptstore-ul Preciosa Romania situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City, butonii Casper (Jet sau Crystal) reusesc sa echilibreze prin design-ul simplu, casual si clasic, eleganta si personalitatea barbatului ce vrea sa impresioneze prin distinctie si amsculinitate. Bijuteriile  sunt realizate din inox si cristale Preciosa® GENUINE CZECH CRYSTAL™ produse in Bohemia.

2

Bratarile au revenit in forta in outfiturile masculine, cele mai cautate fiind cele din piele, sfoara, cu elemente metalice, margele sau pietre si au deschis calea pandantivelor.  Daca in trecut, acestea aerau considerate talismane norocoase si erau realizate din materiale pretioase, avand rolul de a marca statutul social si de a tine haina deschisa, pandantivele au avut o perioada in care intrasera in desuet, din cauza unui stilism nepotrivit.

Preferate de cativa dintre cei mai dezirabili barbati din lume, precum Johnny Depp, Orlando Bloom, Pharrell Williams, Jay Z, Justin Timberlake, pandantivele  se afla la o granita fina intre metrosexualitate si masculinitate, tocmai de aceea specialistii Preciosa Romania recomanda de a se construi mai intai o tinuta sobra (o camasa alba sau neagra, vesta sau tricou) la care se pot purta unul sau mai multe pandantive (un trend foarte popular in randul artistilor).

222

Pandantivele Dalton, Damon, Henry, Oliver, Andre sunt coliere robuste, potrivite barbatilor activi si increzatori in propria carisma si stil. Bijuteriile sunt realizata din inox si cristale Preciosa® GENUINE CZECH CRYSTAL™ produse in Bohemia cu logo-ul Preciosa sablat pe suprafata cristalului sau gravat pe componenta metalica pentru a atesta autenticitatea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.