Braiconf lansează ateliere creative pentru copii. Avantajul: cămășile lor pot ajunge pe rafturile magazinelor Braiconf lansează ateliere creative pentru copii. Avantajul: cămășile lor pot ajunge pe rafturile magazinelor
Braiconf, cel mai important producător autohton de cămăși de pe piața din România, propune o serie de ateliere creative pentru copii cu vârste cuprinse... Braiconf lansează ateliere creative pentru copii. Avantajul: cămășile lor pot ajunge pe rafturile magazinelor

Braiconf, cel mai important producător autohton de cămăși de pe piața din România, propune o serie de ateliere creative pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani, ale căror rezultate se pot transforma în cămăși made-to-measure.

Începând cu 14-16 august, în zilele de weekend, de vineri după-amiază până duminică seara, Braiconf îi asteaptă pe cei mici și cei mari să se joace și să se distreze cu culori, joacă ce mai apoi se poate transforma în noi modele pentru cămăși made-to-measure.

Magazinul Braiconf din cadrul hotelului Marriott (Calea 13 Septembrie nr.90) va avea o zonă dedicată acestor ateliere de creație în lunile august și septembrie, unde copiii pot desena, picta sau crea modele inedite care mai apoi pot fi transferate pe cămăși pe măsură ce respectă toate particularitățile micuțului artist.

Cămașa astfel realizată va deveni o amintire unică a acelei etape din viața copilului, a timpului petrecut împreună și a modului în care acesta își folosea imaginația la vârsta respectivă. Cu toții știm cât de mult le place copiilor să deseneze de la vârste foarte mici, dar aceasta este și una dintre primele modalități de exprimare prin fascinația pe care o au pentru creioanele colorate cu care trasează linii și mai apoi se transformă în forme din ce în ce mai puțin abstracte.

Chiar dacă un copil nu are un talent excepțional la desen, jocul cu culorile îl pot ajuta să își dezvolte o serie de abilități – percepție vizuală, reprezentarea tridimensională a obiectelor, coordonare motorie, atenție la detalii, fiind și o modalitate de exprimare a emoțiilor și dezvoltare a creativității.

Iar la final, desenul celui mic poate fi transferat pe o cămașă pe măsurile lui, dar și ale părintelui, care să ducă jocul mai departe. Culorile și materialele folosite pentru realizarea acestor cămăși sunt de cea mai înaltă calitate, special alese pentru pielea delicată a micilor artiști. Iar realizarea cămășii în regim made-to-measure asigură că aceasta va oferi copilului lejeritatea și comoditatea de care acesta are nevoie pentru a descoperi lumea. Cămășile Braiconf Made-to-Measure sunt create după un tipar personalizat pentru fiecare client, iar cele pentru copii nu fac excepție.

pictam camasile braiconf (1)

Fie că alegeți să vă jucați creativ într-o zi de weekend sau vreți să realizați împreună cu copilul vostru o cămașă unică, sunteți așteptați în magazinul Braiconf din Marriott pentru o sesiune de colorat inedită care, cu siguranță, nu va fi uitată curând.

Producătorul autohton deține o rețea de 17 magazine în România în orașe precum: București, Brăila, Brașov, Bacău, Constanța, Craiova, Cluj, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea și Timișoara.  În fabrica de la Brăila sunt angajate peste 1.000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton în industria textilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.