Schimbări la Ursus Breweries Schimbări la Ursus Breweries
Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, îl numește pe Rob Kenney în funcția de Vicepreședinte de resurse umane, începând cu luna august 2015. Rob... Schimbări la Ursus Breweries

Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, îl numește pe Rob Kenney în funcția de Vicepreședinte de resurse umane, începând cu luna august 2015. Rob Kenney va continua să dezvolte activitățile de resurse umane din cadrul Ursus Breweries și îl inlocuiește pe Cristian Popescu, care după 6 ani de succes în cadrul companiei a ales o nouă oportunitate în carieră.

Rob Kenney are 11 ani de experiență în domeniul resurselor umane și lucrează în grupul SABMiller din 2008,  în cadrul căruia a deținut diferite funcții de conducere care au contribuit la consolidarea expertizei pe care o deține.

Înainte de a se alătura Ursus Breweries, Rob a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din această poziție, el a coordonat integrarea eficientă a operațiunilor grupului din Cehia și Slovacia. Anterior carierei în SABMiller, Rob Kenney a  deținut funcția de HR Business Partner la Barclays Bank în Marea Britanie.

Îi urez bun venit lui Rob Kenney în familia Ursus Breweries și sunt convins de faptul că va continua să dezvolte în cadul companiei practici eficiente de resurse umane. Vasta lui experiență în domeniu va contribui la angajamentul Ursus Breweries pentru dezvoltarea continuă și evoluția de succes a echipei”, declară Igor Tikhonov, Președinte Ursus Breweries.

Ocupând această  funcție, Rob Kenney este parte din echipa de  conducere a Ursus Breweries și va coordona dezvoltarea strategiei și a programelor de resurse umane prin managementul performanței și al talentelor, dar și prin implicarea angajaților pentru a continua performanța bună a companiei.

Sunt bucuros să mă alătur Ursus Breweries și sunt sigur că împreună cu întreaga echipă din România vom continua  dezvoltarea unei companii de succes,  alături de oameni talentați și în continuă dezvoltare”, a declarat Rob Kenney, Vicepreședinte de resurse umane al Ursus Breweries.

Rob Kenney este licențiat în psihologie al Universității din Nottingham.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu 1.514 angajați în perioada martie 2013 – aprilie 2014, cu 47,01% din pozițiile de management ocupate de femei și 2.100 de ore de training livrate angajaților, conform ultimului raport de dezvoltare durabilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.