Oro Toro este marele castigator al competitiei King of Burgers Oro Toro este marele castigator al competitiei King of Burgers
King of Burgers, competitia lansata de Oliviera pentru desemnarea celui mai apreciat burger din Bucuresti s-a finalizat pe 7 august, cu premierea marelui castigator... Oro Toro este marele castigator al competitiei King of Burgers

King of Burgers, competitia lansata de Oliviera pentru desemnarea celui mai apreciat burger din Bucuresti s-a finalizat pe 7 august, cu premierea marelui castigator al concursului – burgerul Double Yoyo de la Oro Toro, care a strans cele mai multe voturi din partea publicului.

Double Yoyo are in compozitia sa: chifla pufoasa, salata Iceberg, doua straturi de carne de vita, felie de branza, felie de rosie, felii de castraveti murati si inele de ceapa.

Iubitorii de burgeri au avut de ales intre 12 tipuri de retete de burgeri preparati de restaurantele din Bucuresti, iar cei care au votat online burgerul favorit, au intrat in cursa pentru marele premiu – un city break la Londra si o cina la unul din restaurantele lui Jamie Oliver.

Pentru a marca obtinerea titlului King of Burgers, Oro Toro a lansat aplicatia de Facebook “Ofera un burger unui prieten”, prin intermediul careia participantii pot face cadou un burger, gratuit, unui prieten din lista de Facebook, si pot obtine o reducere de 50% la propriul burger ales.

poster2-king-of-burgers

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.