JYSK România deschide cel de-al 25-lea magazin din țară JYSK România deschide cel de-al 25-lea magazin din țară
Aflat în plină expansiune, JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, deschide un nou magazin în România, în... JYSK România deschide cel de-al 25-lea magazin din țară

Aflat în plină expansiune, JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, deschide un nou magazin în România, în orașul Sfântu Gheorghe, Covasna.

Va fi cel de-al 25-lea magazin JYSK din țară și primul din capitala județului Covasna. Cu un spațiu total de peste 1200 mp, JYSK Sfântu Gheorghe se deschide pe 13 august la intersecția dintre strada Banki Donath nr. 7 și strada Tavaszi Sandor nr. 3.

Cu ocazia inaugurării JYSK a pregătit un eveniment special pentru locuitorii orașului. Petrecerea de inaugurare va avea loc pe 13 august, începând cu ora 08.00, când clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize care să le facă ziua mai frumoasă! Startul se dă cu un mic dejun delicios alcătuit dintr-un croissant pufos și o cafea energizantă.

În plus, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou o pernă cu umplutură naturală, numai bună pentru odihna de după sesiunea de cumpărături. O sesiune de shopping care va fi cu siguranță productivă, deoarece cu ocazia deschiderii JYSK a pregătit oferte de până la 75% reducere la peste 1000 de produse.

Ne-am propus să deschidem 100 de magazine în România pe termen mediu. Acum, o dată cu inaugurarea JYSK Sfântu Gheorghe, ajungem la 25 de magazine, ceea ce înseamnă că am străbătut un sfert din drum

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,8 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, are peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără peste 19.000 de angajați.

Deținut de omul de afaceri danez Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 36 de ani, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă, de bună calitate și la un preț redus. Cu misiunea de a avea o ofertă excelentă pentru fiecare, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 24 magazine, în București și în cele mai importante orașe din țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.