Health Trends: Cum arată oferta de produse eco de la Lidl Health Trends: Cum arată oferta de produse eco de la Lidl
Cu toți știm că mesele sănătoase pot fi absolut delicioase, dacă alegem produse ecologice. De la iaurturi cremoase până la sosuri pentru paste, am... Health Trends: Cum arată oferta de produse eco de la Lidl

Cu toți știm că mesele sănătoase pot fi absolut delicioase, dacă alegem produse ecologice. De la iaurturi cremoase până la sosuri pentru paste, am aflat că produsele eco de la Lidl ne sunt la îndemână începând de joi, 13 august.

Îţi poţi începe dimineața cu o cafea bio (26,99 de lei) căreia îi poți adăuga lapte organic (3,94 de lei). Acesta este, de asemenea, o alegere ideală și pentru alimentaţia celor mici, întrucât li-l poți oferi la micul dejun alături de biscuiții cu ovăz (6,14 lei).

Dacă vrei să te asiguri că salatele tale au un gust deosebit, adaugă-le ulei de măsline ecologic (16,99 de lei). Poți alege și iaurtul ecologic ca o gustare bio, îl vei găsi la Lidl în trei sortimente delicioase – simplu (1,48 de lei), cu cireșe sau cu pere (1,74 de lei).

Pentru masa de prânz sau de seară poţi opta tot pentru rețete eco, preparând spaghete (4,39 de lei), farfalle sau fusilli (4,38 de lei), toate ecologice, cu sos bio (5,99 de lei) pentru paste. Poți alege dintre variantele Arrabbiata, Art Bolognaise sau Napoletano, sosul potrivit gusturilor tale. Încearcă și untul eco (8,78 de lei) sau ouăle eco (8,78 de lei), dacă vrei să prepari un desert natural.

De asemenea, la Lidl vei găsi suc de mere eco (5,26 de lei), care are 100% conţinut de fructe, pe care îl poţi savura cu ocazia unui picnic sau mese în familie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.