Fashion Trends: Casa de modă Burberry și ținutele cu franjuri Fashion Trends: Casa de modă Burberry și ținutele cu franjuri
Tinutele cu franjuri te duc cu gandul la Vestul Salbatic, la festivalurile de muzica si la stilul boho-chic. Designerii au decis: nu vei mai... Fashion Trends: Casa de modă Burberry și ținutele cu franjuri

Tinutele cu franjuri te duc cu gandul la Vestul Salbatic, la festivalurile de muzica si la stilul boho-chic. Designerii au decis: nu vei mai putea ignora acest trend, nici acum, nici la toamna, cand isi va impune suprematia!

Tinutele cu franjuri sunt cool, sunt dinamice, tineresti si dau un aer versatil si energic. Aceasta idee este prezenta deja intr-o multime de piese vestimentare: de la cape, esarfe, jachete pana la genti sau cizme. Asa ca nu ezita sa le porti!

Casa de moda Burberry a pus un accent deosebit pe acest trend. “Patchwork and Prints” si “Classically Bohemian” sunt cele doua colectii pentru femei, respectiv pentru barbati care reflecta un aer boem, relaxat, dar studiat.

Fotografiata de Mario Testino in zona St. James’s din Londra, sub indrumarea lui Christopher Bailey (Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry), afisand distributie din care fac parte actrita Holliday Granger si muzicianul Tom Odell, campania de toamna contine o selectie generoasa de poncho-uri, esarfe si genti cu franjuri. Acestea sunt disponibile si in Romania, in magazinul Burberry din strada Luterena nr. 4, cel mai mare flag-ship store din sud-estul Europei.

Clasicele trench-uri bej sunt accesorizate cu esarfe din casmir cu franjuri care dau un aer vibrant outfiturilor autumnale. Poncho-urile sunt imbogatite cu franjuri pentru un aer country, britanic. Odata cu aceasta colectie au fost introduce doua modele de genti noi: Small si Large Ashby (cu canvas si franjuri din piele, cu un design ecvestru), dar si clutch-ul cu check si franjuri din piele intoarsa!

Cand porti franjuri, tine cont ca ele vor fi punctul de atractie al tinutei tale, asa ca restul pieselor care compun tinuta trebuie sa fie simple, dar de efect!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.