Ana-Maria Barnoschi, prinsă în maratonul declarațiilor de dragoste Ana-Maria Barnoschi, prinsă în maratonul declarațiilor de dragoste
Ana-Maria Barnoschi a avut parte de emotii uriase weekend-ul acesta, la preselectiile din Bucuresti pentru show-ul „Roata Norocului”, al carui nou sezon incepe pe... Ana-Maria Barnoschi, prinsă în maratonul declarațiilor de dragoste

Ana-Maria Barnoschi a avut parte de emotii uriase weekend-ul acesta, la preselectiile din Bucuresti pentru show-ul „Roata Norocului”, al carui nou sezon incepe pe 23 august la Kanal D.

Indragita vedeta a fost luata prin surprindere de cativa fani indrazneti care si-au pus la bataie talentul de seducatori si i-au facut frumoasei de la „Roata Norocului” declaratii aprinse, in fata multimii adunate sambata la Sun Plaza, pentru preselectii.

MC-ul nostru i-a provocat pe cativa tineri din multime sa imi faca o declaratie de dragoste. Baietii au demonstrat ca au imaginatie si ca sunt foarte romanticiJ, unii s-au asezat in genunchi si au suspinat mai ceva ca niste cavaleri medievali. Mi-a fost dificil sa aleg cea mai frumoasa declaratie pentru ca toate au fost foarte sensibile. Asa ca au fost cu totii castigatori ”, a povestit vedeta.

Unul dintre tineri a tinut sa ii faca Anei-Maria Barnoschi un cadou, un magarus din plus pe care Ana-Maria l-a „adoptat” fara rezerve, pentru o vreme.  „Ador plusurile, imi cumpar, primesc in dar,  insa, dupa un timp, cu toate ajung la copiii din preajma mea, ei se bucura cu adevarat de ele”, a adaugat vedeta.

Ana-Maria Barnoschi  a fost alaturi de publicul numeros adunat sambata, la Sun Plaza, pe tot parcursul zilei, a facut poze cu fanii, a dansat alaturi de ei si le-a oferit norocosilor care si-au testat sansa la Roata o multime de premii.

Show-ul „Roata Norocului”, prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, va incepe pe 23 august si va fi difuzat in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.