QuickMobile îți aduce iPhone 5, Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 la prețuri cu 30% mai mici QuickMobile îți aduce iPhone 5, Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 la prețuri cu 30% mai mici
QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, îți pune la dispoziție telefoane Apple, Samsung, HTC, Sony la prețuri fără concurență, cu 30%... QuickMobile îți aduce iPhone 5, Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 la prețuri cu 30% mai mici

QuickMobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, îți pune la dispoziție telefoane Apple, Samsung, HTC, Sony la prețuri fără concurență, cu 30% mai ieftine decât la alți retaileri.

Aflate în oferta factory reseal, un nou trend internațional, telefoanele au fost testate în showroom-uri sau au fost returnate în 14-30 zile de la achiziția online, fiind recondiționate direct de către producători sau fabrici autorizate de către aceștia.

Începând de luna trecută, pe site-ul QuickMobile sunt disponibile telefoane recondiționate iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 și iPhone 5S, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4 și Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3 și Samsung Galaxy Note 4, la prețuri începând de la 799,9 lei.

În cazul telefoanelor Sony Xperia, pe site sunt disponibile modelele Z, Z1, Z1 Compact și Z2, de la prețul de 899,9 lei, iar în cazul telefoanelor HTC, poți alege dintre modelele One, One Mini, One M8, cu prețuri începând de la 999,9 lei.

quickmobile (3)

Produsele din categoria Factory Reseal au incluse toate accesoriile, sunt ambalate în cutia producătorului, sunt în stare perfectă de funcționare și beneficiază de garanție timp de 24 de luni, care include și transportul gratuit tur-retur. Astfel, în cazul în care apar defecțiuni, telefonul este ridicat şi returnat gratuit de către un curier direct acasă, în sistem door-to-door.

Diferențele de preț între produsele noi și cele din categoria Factory Reseal, aduse de QuickMobile în premieră în România, variază între 20% și 30%. Dar grăbește-te! Stocul este limitat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.