Koeru, noul crossover Mazda vine la salonul de la Frankfurt Koeru, noul crossover Mazda vine la salonul de la Frankfurt
Mazda va prezenta noul model Koeru, în premieră mondială, la cea de-a 66 ediţie a Salonului Auto de la Frankurt. Noul concept SUV crossover... Koeru, noul crossover Mazda vine la salonul de la Frankfurt

Mazda va prezenta noul model Koeru, în premieră mondială, la cea de-a 66 ediţie a Salonului Auto de la Frankurt. Noul concept SUV crossover este o declaraţie curajoasă într-un segment din ce în ce mai popular şi mai competitiv.

Koeru, în limba japoneză se traduce prin „a depăşi”, „a trece dincolo de limite” şi este un nume potrivit pentru ce mai recentă creaţie Mazda, destinată unei pieţe a SUV-urilor crossover aflată în creştere. Compania îşi propune să depăşească standardele existente şi să ridice ştacheta spre performanţă şi eficienţă.

Beneficiind de design-ul KODO – Sufletul mişcării – Koeru exprimă puterea şi vitalitatea unui prădător, alături de un nivel unic de rafinament. Cea mai recentă şi completă tehnologie SKYACTIV asigură performanţe remarcabile de dinamică, siguranţă şi consum,  fără a compromite plăcerea de a conduce specifică Mazda.

Producătorul de maşini expune, de asemenea, la Frankfurt, gama de modele de generaţie nouă MX-5 echipată cu accesorii, precum şi mai multe motoare SKYACTIV.

Salonul este deschis publicului între 17 şi 27 septembrie. Principalele exponate Mazda la Salonul de la Frankfurt 2015.

Principalul exponat Mazda Koeru (premieră mondială)
Vehicule aflate în prezent în vânzare Mazda MX-5, Mazda CX-3, 2015 Mazda CX-5,
2015 Mazda6, Mazda2 & Mazda3
Tehnologie expusă SKYACTIV-G 2.5, SKYACTIV-D 2.2 & SKYACTIV-D 1.5

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.