15 destinații de Cartea Recordurilor pentru pasionații de travel – FOTO 15 destinații de Cartea Recordurilor pentru pasionații de travel – FOTO
Cine este cel mai bătrân om din lume, cel mai înalt, cel mai scund, cine are cele mai lungi unghii sau cea mai lungă... 15 destinații de Cartea Recordurilor pentru pasionații de travel – FOTO

Cine este cel mai bătrân om din lume, cel mai înalt, cel mai scund, cine are cele mai lungi unghii sau cea mai lungă barbă, cine poate mânca cei mai mulți hot dog, cine își poate lipi cel mai mare număr de linguri de corp sau cine are cea mai întinsă piele.

Alături de alți câștigători (animați sau nu) la categorii care mai de care mai trăznite, toate aceste persoane au fost incluse în Cartea Recordurilor, un catalog de referință care conține o colecție recunoscută la nivel internațional de recorduri mondiale, atât performanțe umane cât și lucruri extreme ale lumii naturale.

În acest an, Guiness Book of World Records aniversează 60 de ani în care a căutat și a evidențiat recorduri extraordinare, dar și unele mai ciudate, din întreaga lume.

Am găsit printre recordurile mondiale și unele care i-ar putea interesa pe pasionații de travel. Așa că am decis să sărbătorim Cartea Recordurilor îmbiindu-vă să vizitați câteva destinații inedite.

Data viitoare când treceți prin Italia, Spania, Dubai, Statele Unite sau vreți să vă răcoriți în Siberia sau Groenlanda, aruncați un ochi și pe aici!

Sursa foto și info: http://www.businessinsider.com/ & http://www.guinnessworldrecords.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.