Vară cu smoothie-uri Vegan Detox & Protein de la Life Care Vară cu smoothie-uri Vegan Detox & Protein de la Life Care
În lunile de vară ne place să fim în continuă mișcare, să ne consumăm energia în aer liber, să ne plimbăm și să călătorim,... Vară cu smoothie-uri Vegan Detox & Protein de la Life Care

În lunile de vară ne place să fim în continuă mișcare, să ne consumăm energia în aer liber, să ne plimbăm și să călătorim, să ne bucurăm de noi descoperiri și să ne delectăm cu preparate și gustări delicioase. Este sezonul în care preferăm o alimentație mai ușoară și în care adorăm să savurăm cocktail-uri răcoritoare și viu-colorate.

În vara aceasta, noutatea vine de la Life Care: smoothie-urile Vegan Detox & Vegan Protein, cu rețete unice, direct din natură, bogate în vitamine și fibre, însă cu puține calorii. Produsele sunt 100% vegane, fiind potrivite pentru oricine, indiferent de stilul de alimentație și ritmul de viață. Smoothie-urile se prepară rapid (în numai 4 minute) în blender sau shaker, și pot ține locul cu succes unei mese obișnuite.

În plus, alături de aspectul tentant și gustul delicios, smoothie-urile au numeroase alte beneficii pentru sănătate.  Vegan Detox Smoothie este soluția ideală atunci când organismul tău simte nevoia de o cură de detoxifiere. Rețeta include tărâțe de psyllium, semințe de in, inulină, chimen, coriandru, BIO turmeric și ghimbir, iar o cură de 2 luni, de 2 ori pe an, este o soluție excelentă pentru curățarea colonului, reglarea colesterolului (datorită inulinei, o fibră solubilă care diminuează nivelul de grăsimi din sânge), îmbunătățirea digestiei și reducerea riscului de boli cardiace.

Meal Balance Vegan Detox

Tărâțele de psyllium reduc pofta de mâncare, ajutând astfel la pierderea kilogramelor în plus. De asemenea, chimenul, ghimbirul și turmericul previn indigestia și balonarea, ceea ce te ajută să eviți disconfortul care-ți poate umbri momentele frumoase.

Ai multe planuri în perioada care urmează și vrei un plus de energie? Include  Vegan Protein Smoothie în dieta zilnică și fii de neoprit! Combinația de Bio proteină din cânepă proteină din orez, cocos, BIO cacao susține metabolismul, sprijină sănătatea inimii și ajută memoria. Cânepa este o sursă importantă de Omega 3, Omega 6 și alți aminoacizi esențiali care accelerează digestia. Așadar, îți poți lua adio de la senzația de stomac lent care apare uneori după o masă obișnuită.

Bine de știut: o porție de Vegan Smoothie Meal Balance cu fructe conține, in medie, 100 kcal (în funcție de fructele folosite), în timp ce un mic-dejun obișnuit conține, în medie, 600 kcal.

Înființată în 2005, Life Care, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, are un portofoliu ce include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei.

Meal Balance Vegan Protein

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.