Oracle, cel mai dorit angajator din România Oracle, cel mai dorit angajator din România
Oracle a devenit, pentru al treilea an consecutiv, cel mai dorit angajator din România, conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions în 2015 efectuat... Oracle, cel mai dorit angajator din România

Oracle a devenit, pentru al treilea an consecutiv, cel mai dorit angajator din România, conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions în 2015 efectuat în rândul angajaților și candidaților din companiile de top din România.

Studiul “Cel mai dorit angajator din România” este cel mai complet și complex instrument de măsurare a nivelului de atractivitate a brandurilor de angajatori și a așteptărilor pe care candidații le au. Acest studiu oferă companiilor strategii și informații esențiale pentru o mai bună înțelegere a pieței, a conceptului de employer branding și a nevoilor candidaților săi.

“Oracle România este o organizație matură, cu o echipă de management de top care a fost educată și crescută din interior. Noi promovăm talentul, încurajăm creativitatea și oferim numeroase oportunități de creștere pentru o carieră captivantă și plină de provocări. Este un mediu dinamic și divers, unde ideile mari sunt binevenite și susținute pentru a putea fi transformate în rezultate excelente. Acest lucru nu a fost atins din întâmplare – este rezultatul unui mare efort al câtorva mii de oameni pasionați și talentati, de care eu sunt foarte mândru”, afirmă Sorin Mîndruțescu, Central and Eastern Europe PaaS Leader și Country Leader pentru România.

Studiul a fost realizat în perioada februarie – mai 2015, pe un eșantion de 12.241 de respondeți cu profil economic, tehnic și socio-uman. Criteriile de selecție care au stat la baza studiului au fost pachetul și beneficiile salariale, reputația și programele de formare. Rezultatele au fost publicate la sfârșitul lunii iulie, confirmând încă o dată poziția companiei Oracle de cel mai dorit angajator din 2013 până în prezent, un angajator ce investește continuu în dezvoltarea tinerelor talente.

Compania americană Oracle, fondată de omul de afaceri Larry Ellison, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, cu o avere estimată la 54 de miliarde de dolari,  proiectează sisteme hardware şi software ce funcţionează împreună în cloud sau în centrul de date al clienților din portofoliul său.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.