CTP a cumparat Deva Logistics Parc CTP a cumparat Deva Logistics Parc
CTP, unul din liderii parcurilor premium de business în Europa Centrală, anunță achiziționarea proiectului Deva Logistics Park, redenumit CTPark Deva. Parcul are o suprafață... CTP a cumparat Deva Logistics Parc

CTP, unul din liderii parcurilor premium de business în Europa Centrală, anunță achiziționarea proiectului Deva Logistics Park, redenumit CTPark Deva. Parcul are o suprafață totală de 43.000 m², cu încă 17,000 m² de teren disponibili pentru dezvoltare. CTPark Deva este situat în apropiere de autostrada A1, lângă Deva.

 “Afacerile noastre se dezvoltă rapid în România, pe măsură ce tot mai mulți investitori caută spații de clasă A, premium, pentru activități industriale sau logistice. Cu achiziția CTPark Deva oferim acum depozite de calitate  într-o locație nouă, premium, situată în vestul țării. Vom continua să construim și să cumpărăm în România spații potrivite pentru partenerii noștri tradiționali care sunt companiile internaționale și jucătorii importanți de pe piața locală” a declarat Remon Vos, CTP CEO.

Deva Logistic Park este o achiziție majoră pentru rețeaua CTP în 2015. La începutul anului, au fost adăugați 90.000 m² la care s-au adăugat încă 100.000 m² prin cumpărarea CTPark Bucharest West (fostul  Mercury Business Park). În iulie, CTP a inaugurat primul proiect dezvoltat integral de către companie, CTPark Turda, către partenerul său Frankische.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda, care oferă servicii complete de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate.

Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat de parcuri de afaceri premium în Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătrați de spații de clasă A în peste 50 de locații.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.