Cine este femeia care a abandonat școala la 16 ani, dar a făcut o avere de 7 miliarde de dolari Cine este femeia care a abandonat școala la 16 ani, dar a făcut o avere de 7 miliarde de dolari
Zhou Qunfei, fondatoarea Lens Technologies, este cea mai de succes femeie (miliardară) din lume care și-a construit singură afacerea. De ce nu o cunosc... Cine este femeia care a abandonat școala la 16 ani, dar a făcut o avere de 7 miliarde de dolari

Zhou Qunfei, fondatoarea Lens Technologies, este cea mai de succes femeie (miliardară) din lume care și-a construit singură afacerea. De ce nu o cunosc multe persoane?

Cu toate că este unul din miliardarii de sex feminin de succes din lume, relativ puțini oameni au auzit de ea. Cei de la http://www.inc.com ne propun să facem cunoștință cu Zhou Qunfei, care deși a abandonat școala (din motive financiare), a lucrat ca muncitor la o fabrică din China, iar apoi a fondat Lens Technologies, lider mondial în producția de ecrane tactile pentru companii precum Apple și Samsung.

Zhou (45 de ani), care a crescut într-un mic sat din China, și-a pierdut mama la vârsta de 5 ani, iar tatăl ei aproape a orbit în urma unui accident industrial. Ea a renunțat la școală la vârsta de 16 ani pentru a muncii într-o fabrică, iar în cele din urmă și-a lansat propria companie. A muncit din greu pentru a se impune în această industrie, însă într-un final a reușit. Businessul ei a crescut constant într-o eră în care tehnologia de ultimă generație este la mare căutare.

Cu toate că Zhou abordează un trend low-profile pentru o femeie cu o avere estimată între șapte și zece miliarde de dolari, ziariștii de la South China Morning Post și The New York Times s-au documentat temeinic pentru a-i afla trecutul.

Cum arată (pe scurt) cheia succesului ei?

  1. A refuzat să accepte mai puțin decât și-a stabilit.
  2. A înțeles cu adevărat businessul pe care îl conduce.
  3. A pariat mereu pe ea.
  4. A spus întotdeauna DA oportunităților ivite.
  5. A lucrat foarte mult până să ajungă în top.

Mai multe despre succesul ei aflați aici!

Photo: AFP, The New York Times, Imaginechina

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.